Recruitment campagnes

Vergroot jouw online zichtbaarheid met een campagne op maat!

Recruitment Campagnes

Vergroot de online zichtbaarheid van uw vacature op Facebook en Instagram!

Vind uw nieuwe werknemer in 4 Stappen

Geef uw vacature de aandacht die het verdient! Vergroot uw online zichtbaarheid en vergroot daarmee uw kansen op het vinden van de juiste medewerker! Wij helpen u daarbij middels een campagne op Facebook en Instagram. Dit kan al binnen een week geregeld zijn! Hoe we dat doen? In vier eenvoudige stappen:

 1. Doelgroep bepaling
  Voor het adverteren op Facebook en Instagram kan je heel specifieke doelgroepen aanspreken. Bijvoorbeeld ‘mannen en vrouwen tussen de 25 en 65, ‘houdt van wielrennen’, of woonachtig in een straal van 20 kilometer rond Utrecht. Er is heel veel mogelijk! Samen met u bepalen we welke doelgroep interessant kan zijn voor uw bedrijf. Daarbij is het waardevol om verschillende interesse gebieden te testen tegenover elkaar. Bijvoorbeeld ‘wielersport’ en ‘voetbal’. Per doelgroep stel je de grootte ervan in, een budget voor de campagne en een looptijd. Een minimum grootte van de doelgroep is 20.000 personen.

 2. Resultaten monitoren
  Tijdens deze stap houden we dagelijks goed in de gaten wat de prestaties zijn van de advertenties. Zijn de resultaten als verwacht? Of moeten we ergens bijschaven?
 3. Kandidaten (leads) beoordelen
  De kandidaten(leads) die reageren op de campagne worden dagelijks behandeld door de recruiter. Dit gebeurt op dezelfde manier als reguliere sollicitaties.

 4. Kandidaat bij u op gesprek
  Zitten er een goede kandidaat bij? Dan zullen we een gesprek inplannen bij u. Na afloop van de campagne sturen we een overzicht van de prestaties van de campagne, hoeveel intakes het opgeleverd heeft.

Kosten en service

De kosten en de service voor de campagne zijn kosten die gemaakt worden buiten de gebruikelijke wervingskosten die wij normaal gesproken maken. Het is dan ook altijd een extra optie/service die wij aanbieden bovenop de service die u van ons gewend bent en wordt apart gefactureerd. Hierbij gelden de volgende voorwaarden

 • Kandidaten die reageren op de lead-campagne en door Westerduin geschikt worden bevonden voor de vacature van de opdrachtgever, worden uitsluitend voorgesteld aan de opdrachtgever. Mocht de opdrachtgever de kandidaat om welke reden dan ook afwijzen, dan mag Westerduin deze kandidaat elders bemiddelen.
 • Mocht blijken uit de beoordeling gedaan door Westerduin dat de kandidaat niet past binnen het bedrijf van de opdrachtgever, dan heeft Westerduin het recht om deze kandidaat te matchen met andere openstaande vacatures binnen andere bedrijven.
Recruitment Brons 
Recruitment Zilver
Recruitment Goud
 • 5-10 leads 
 • Bereik 100k mensen
 • Looptijd 2-3 weken
 • 10-15 leads
 • Bereik 150k mensen
 • Looptijd 3-4 weken
 • 15-20 leads
 • Bereik 200k mensen
 • Looptijd 4-5 weken

€395,-

€595,-

€795,-