Vergaderen bij Villa Westerduin

Een mooie, exclusieve villa op loopafstand van zee, duin en strand, geheel tot uw eigen beschikking! Onze Villa Westerduin omgeven door bomen en struiken en duingeuren, de perfecte plek om u met uw gezelschap terug te trekken en die tegelijkertijd inspirerend is. Villa Westerduin ligt direct naast het hotel. Een ideale plek om ongestoord een strategisch overleg, training of creatieve workshop te houden.

Ontdek de voordelen

Vergaderruimten

Toplocatie voor een vergadering
Op slechts een klein uurtje filevrij aanwaaien vanuit de gehele Randstad, Brabant en Antwerpen vindt u Villa Westerduin. Door de unieke ligging is het een uitstekende locatie voor meerdaagse seminars & vergaderingen.

Faciliteiten

Alles in huis voor uw bijeenkomst
Alle elementen voor een geslaagde presentatie zijn aanwezig: van de catering tot en met de nieuwste audiovisuele hulpmiddelen. Indien gewenst kan de gehele villa afgehuurd worden voor een meerdaagse bijeenkomst.

Verblijven

Fraaie kamers voor alle deelnemers
De charme en warmte die Villa Westerduin uitstraalt vindt u terug in de sfeervolle inrichting van de mooie kamers, de tuinkamers en het vakantiehuis. Onlangs geheel gerestyled door bureau Flammant uit Antwerpen.

Arrangementen

Voordelige arrangementen op maat
Ieder arrangement is uit te breiden met diverse optie’s en aan te vullen met inspirerende buitensportactiviteiten op het strand, in de duinen, in de bossen of op de prachtige Oosterschelde.

Omgeving

De kroon op Zeeland!
Zeeland is de meest authentieke kustprovincie van ons land, waar geen dorp verder dan 17 km van de zee of van een voormalige zeearm ligt. Als noordelijkste eiland van Zeeland staat Schouwen-Duiveland bekend als 'de kroon op Zeeland'.

Meer informatie

Probeer onze terugbelservice
Meer weten over Villa Westerduin? Middels een formulier kunt u aangeven welke informatie u wenst te ontvangen en op welke manier. Graag wijzen wij u op onze gratis terugbelservice. U bepaalt wanneer u gebeld wilt worden.

Villa Westerduin Thema's

VERGADERVILLA

Geheel of deels af te huren Heeft u de komende tijd iets te bespreken met uw collega’s en u wilt dit in stijl doen? Villa Westerduin is uitermate geschikt voor een bijeenkomst aan zee. Hier vindt u nog echt alle rust en ruimte. De perfecte plek om met uw gezelschap geconcentreerd te kunnen vergaderen.

HIGH TEA

Verras oma of moeder
Geniet samen met uw gasten van een uitgebreide high tea met zoete taarten, scones met clotted cream, heerlijke muffins met marmelade, sandwiches, quiches, zoute koekjes en verschillende theesoorten. De high tea wordt geserveerd op elke gewenste plek in de tuin, of op het terras.

FAMILIEVAKANTIE

Ideale ligging
Door de rustige ligging langs de bosrand, de zonrijke ligging van de villa en het hoge kwaliteitsniveau van interieur en voorzieningen, is Villa Westerduin een ideale plek voor een ontspannen weekend met familie of vrienden of een fijne vakantie voor gezinnen met kinderen.

PRIVATE DINER

Informeel of uitgebreid Besloten dineren kan bij Villa Westerduin zowel binnen als buiten. Wat dacht u van een informeel amuse diner in onze lounge met openhaard of een uitgebreid private dinner in één van onze sfeervolle diner-vertrekken? Vraag onze receptie gerust naar de uitgebreide mogelijkheden!

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Ontvang de scherpste seizoensaanbiedingen, het laatste nieuws en leuke uittips in uw mailbox. Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie: +31(0)111 462 500

Villa Westerduin • Laône 6 • 4325 EK • Renesse • info@badhotelrenesse.nl

Volg Villa Westerduin

FacebookInstagramTwitter