Header image

Uitzenden

Behoefte aan flexibiliteit bij een snel veranderende omgeving? Vang pieken en dalen op met uw flexibele schil via Westerduin!

Uitzenden

Uitzenden is maximale flexibiliteit zonder risico’s. Dit scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler. Bel ons voor de mogelijkheden.

Ondernemers doen om uiteenlopende redenen een beroep op uitzendkrachten. Bijvoorbeeld voor het opvangen van pieken in het werk, voor het opvangen van ziekteverzuim, bij het zoeken naar vaste medewerkers of voor het uitsluiten van risico’s. In al deze gevallen leent het uitzendbureau personeel aan u uit en is dan ook formeel werkgever voor de duur van de overeenkomst. Dat scheelt u tijd en maakt uw organisatie flexibeler.

Flexibel blijven

Zo stelt u bij uitzenden de periode van inlenen zelf vast. Uiteraard is achteraf verlengen altijd mogelijk. U betaalt alleen de gewerkte uren. Er is geen sprake van improductieve uren bij uitzenden. Is de medewerker op vakantie, ziek of naar de tandarts dan betaalt u ook niet. Verder geldt er nagenoeg geen opzegtermijn. Meer flexibiliteit kunt u zich als werkgever dus niet wensen. Iedere week ontvangt u netjes een factuur met de werkelijk gewerkte uren van de vorige week. Eenvoudig en overzichtelijk uitzenden via Westerduin!

Aan de slag met uitzenden!

Wilt u gebruik maken van uitzenden via Westerduin? Meld uw vacature aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Meld uw vacature aan