06-09-2022

De fietsende medewerker

De fietsende medewerker
De fietsende medewerker

Wat als jij graag wilt werken, maar geen auto hebt en ook met het openbaar vervoer niet naar je potentiële nieuwe baan kan komen? Team Tiel weet raad!

Uzoamaka is ongeveer een jaar geleden naar Nederland verhuisd en studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Voor zijn vrije dagen zocht hij nog een fijne baan, dus klopte Uzoamaka aan bij onze vestiging in Tiel.

Er stond een mooie vacature open bij Itho Daalderop, maar er was één probleem. Uzoamaka heeft geen auto en de bushalte is drie kwartier lopen van het bedrijf vandaan. Totdat één van de collega’s langs kwam lopen en het gesprek opving. Zij kwam met het lumineuze idee om een fiets op de kop te tikken. Dit idee werd besproken met Uzoamaka waarop hij verrast en enthousiast reageerde.

Sanne en Eline (Recruiters) snelden naar de computer en speurden Marktplaats af tot ze dé fiets vonden. De fiets kon dezelfde week nog opgehaald worden.

Uzoamaka is ondertussen al een week aan het werk bij Itho Daalderop, waar hij het erg naar zijn zin heeft. Eline vertelt dat zijn collega’s erg blij met hem zijn.

“thanks for the bike cycle. The work is great!” – Uzoamaka

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!