Header image

Werken bij!

Werken bij Westerduin is werken bij een dynamisch bedrijf met een eigen cultuur. Hard werken, en hard vieren! Zien wij jou binnenkort?

Werken bij

Werken bij Westerduin is werken bij een dynamisch bedrijf. Wij zijn een groeiende organisatie en continu in ontwikkeling. Samen zoeken we de scherpte op om het optimale resultaat te behalen. Bij Westerduin ontstaat ruimte voor je eigen inbreng en ontwikkeling. Dit wordt praktisch vormgegeven door een goede inwerkperiode en doorontwikkeling door middel van trainingen. Hierdoor word je goed in je werk en krijg je de ruimte om expert te worden in je vakgebied.

De medewerkers die bij Westerduin werken zijn trots op de cultuur, ervaren hun werk als betekenisvol en werken in teams met een gevoel van perspectief.

Meer weten?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die de cultuur van Westerduin ademen. Wanneer je met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor de ander wilt werken in de arbeidsbemiddeling, dan nodig we je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Word jij mijn nieuwe collega?

Bekijk onze vacatures

Openstaande
vacatures

Accountmanager Nieuwegein

💰 €2500 - €3700 per maand📍 Nieuwegein⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Accountmanager Den Bosch

💰 €2500 - €3700 per maand📍 's Hertogenbosch⏱ 32-40 uur
Bekijk vacature