Over Westerduin

Wij zijn bemiddelaars pur sang! We hebben het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer.

Over ons

Wij zijn arbeidsbemiddelaars pur sang. We hebben het maken van een positieve impact op het leven van mensen als diepe drijfveer. Onze gedreven recruiters en accountmanagers kennen de mens achter het CV en weten snel, goede en verrassende matches te maken.  

HR-Partner

We zijn een organisatie met ruim 80 collega’s. We zijn dé HR partner voor onze opdrachtgevers en richten ons als arbeidsbemiddelaar op instroom en behoud van medewerkers. Via Westerduin werken er elke maand honderden vakkrachten bij opdrachtgevers in het hele land. Jaarlijks maakt Westerduin een mooie groei door. Deze groei is pas zinvol als de kwaliteit van de dienstverlening met ons meegroeit. Door het bouwen aan teams en goed talentmanagement zijn we in staat zijn om op topniveau onze dienstverlening te leveren. 

Sinds 2023 zijn heeft Westerduin het ABU keurmerk. Bedrijven met dit keurmerk worden regelmatig gecontroleerd en moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van financiële stabiliteit, integriteit en professionaliteit. Wij geloven dat het onze rol is om op een positieve en verantwoordelijke manier in de uitzendbranche werkzaam te zijn. Dit keurmerk is een mooie bevestiging.

Onze sectoren

Westerduin is met 7 vestigingen in Nederland actief binnen de sectoren techniek, logistiek, bouw en productie. We richten ons op de vakkrachten in het operationele proces, de aanpakkers! De vestigingen worden ondersteund door de verschillende ondersteunende-, expertiseteams vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal.

Bekijk vestigingen

Onderwijs

Westerduin werkt nauw samen met Adhocdocent. Adhocdocent is in 2009 begonnen als bemiddelaar in het onderwijs voor de functies van bijlesdocent, lesassistent en surveillant. Inmiddels is Adhocdocent uitgegroeid tot een organisatie met 2 vestigingen die veel scholen voorziet van gedreven en enthousiaste docenten. Meer Lezen over Adhocdocent? Check www.adhocdocent.nl.