unnamed.png
31-01-2024
Alyanne, manager Support en Expertise Team: “Als we niks horen, hebben we het goed gedaan”

Dagelijks zijn vele vakkrachten van Westerduin actief bij opdrachtgevers. Om dit proces soepel te laten verlopen, staat het Support en Expertise Team met plezier klaar voor collega’s en opdrachtgevers. Hoewel hun rol vaak onopgemerkt blijft, is deze cruciaal. Alyanne, de manager van het team, lacht en zegt: "Dat is maar goed ook. Wij regelen hier alles. Als we niets horen, betekent het dat we ons werk goed hebben gedaan."

Lees nieuwsbericht
IMG_6786-bewerkt.jpg
11-01-2024
Laurens Mulder: “Kansen zien én pakken”

Vanaf afgelopen jaar is Laurens Mulder key accountmanager bij Westerduin. Hij is daarmee verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van de relaties met klanten van Westerduin. Daarnaast spreekt hij vaak met vestigingsmanagers en accountmanagers om te kijken waar nieuwe kansen liggen. Een dubbelrol die hem op het lijf geschreven is. “Ik houd ervan om commercieel te denken. Vanuit Westerduin maar ook voor de klant. Deze uitdaging geeft me energie.”

Lees nieuwsbericht
Thijs-Launspach-25.jpg
05-12-2023
Stress: hoe werkt dat eigenlijk? | Wrap-up cultuurevent met Thijs Launspach

Het klinkt misschien raar, maar stress is zo gek nog niet. Als de druk op de ketel te laag is, komt er vaak weinig terecht van je werk. Maar het probleem is dat die druk meestal te hoog is. Hoe vind je de juiste balans? Psycholoog Thijs Launspach legde het piekfijn uit op het afgelopen cultuurevent van Westerduin. Hier lees je onze wrap-up.

Lees nieuwsbericht
kylian.jpg
07-11-2023
Gaaf om zo aan vestiging Tiel te bouwen

Al vijf jaar is Kylian een graag geziene collega bij Westerduin. Nu is hij franchisenemer van de vestiging in Tiel geworden. Samen met zijn team helpt Kylian zoveel mogelijk mensen in de omgeving van Tiel aan een mooie baan en denkt hij met opdrachtgevers mee over hun HR-vraagstukken. “Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik de stap naar ondernemerschap bij Westerduin kan maken."

Lees nieuwsbericht
Frank-van-Wijhe.jpg
26-10-2023
Frank: “Het is de leukste baan van mijn carrière”

Vroeger wilde hij super-ninja-politiebaas worden. Het werd marketingmanager bij Westerduin. “Ook een mooie uitdaging”, lacht Frank van Wijhe. Halverwege dit jaar begon Frank in deze functie en nu blikt hij terug op zijn eerste maanden. “Het is de leukste baan uit mijn carrière”.

Lees nieuwsbericht