11-09-2023
Terug van weggeweest en het voelt als thuiskomen

Justin is terug van weggeweest! 🤩 We zijn blij dat hij weer tot ons Westerduin-team behoort. Dit keer is hij aan de slag als corporate recruiter. Dat betekent dat hij voor Westerduin de leukste collega’s vindt.

Lees nieuwsbericht
07-06-2023
7 vragen en antwoorden over de nieuwe CAO voor uitzendkrachten

Werkgevers opgelet! Vanaf 1 juli 2023 verandert de CAO voor uitzendkrachten. Deze veranderingen hebben als doel de positie van uitzendkrachten te versterken en meer gelijkheid te creëren binnen de arbeidsmarkt. Alyanne is manager van het expertise team en houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten voor onze klanten. Zij zet de belangrijkste 7 vragen en antwoorden voor jou als werkgever op een rijtje.

Lees nieuwsbericht
05-06-2023
Wijzigingen in de cao voor uitzendkrachten

Vanaf 1 juli treden er belangrijke veranderingen in werking binnen de cao voor uitzendkrachten. Deze wijzigingen zijn gericht op het waarborgen van goed werkgeverschap en zekerheid voor uitzendkrachten. Enkele van de belangrijkste wijzigingen omvatten het behoud van de uitzendovereenkomst tijdens ziekte, het recht op loonsverhoging en toeslagen, pensioenopbouw vanaf de eerste werkdag, en het verminderen van het aantal wachtdagen bij ziekte. Lees verder voor meer informatie over deze veranderingen.

Lees nieuwsbericht
31-05-2023
Geen dag is hetzelfde - en dat vind ik superleuk

Pauline van den Broek is sinds twee maanden bij Westerduin ‘aan boord’. Als facilitair manager is ze van alle markten thuis en is geen dag hetzelfde. “Dat is zeker genieten. Ik vind het heel erg leuk om aan de slag te zijn voor en met andere mensen. En juist de afwisseling ligt me erg goed. Van events tot het regelen van de inkoop, ik doe het erg graag. Ik werd ontzettend warm onthaald door alle collega’s van Westerduin en dat heeft mijn start ook veel gemakkelijker gemaakt”.

Lees nieuwsbericht
23-05-2023
Westerduin is een Great Place to Work

Onlangs ontvingen alle afdelingen en vestigingen van Westerduin tegelijkertijd een taart voor een belangrijk vier-momentje. HR-manager Gerianne vertelt trots: “Dat was een verrassing voor al onze collega’s. We hebben namelijk wederom officieel ons certificaat Great Place to Work ontvangen. Heel blij mee! Dat betekent dat Westerduin een hele fijne plek is om te werken. Daar doen we ook flink ons best voor. Een van onze strategische doelstellingen is goed werkgeverschap. We zijn daarom extra blij dat we het gemiddelde cijfer van een 8,1 te pakken hebben. Dat moesten we natuurlijk met z’n allen vieren.”

Lees nieuwsbericht