16-03-2023

Dit zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau

Dit zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau
Dit zijn de voordelen van werken via een uitzendbureau

Ben jij benieuwd naar de voordelen van werken via een uitzendbureau? Wij vertellen je graag de voordelen van werken via Westerduin. Lees het allemaal in deze blog.

Focus op wat jij wilt

Westerduin focust zich op wat jij wilt doen en onze recruiters kijken welke functie daarbij past. Wij zijn pas blij als jij dat ook bent! Door middel van een persoonlijk kennismakingsgesprek komen wij erachter wie jij bent en welk werk bij jou past.

Gemak

Westerduin neemt de tijd om jou voor te stellen bij één of meerdere bedrijven. Dit scheelt jou veel tijd en zoekwerk. Wij vinden het belangrijk dat jij een mooie plek vindt, dus ook als jij geen relevante werkervaring hebt dan pleiten wij voor jou.

Onafhankelijke partij

Wij zijn een onafhankelijke partij. Dit houdt in dat jij altijd met je vragen bij ons terecht kan. Heb jij een conflict met iemand op de werkvloer of is er iets onduidelijk over je contract? Jij kan alle vragen bij ons neerleggen.

Positieve impact maken

Westerduin werkt met kleine teams, daardoor kennen we onze vakkrachten goed. Je kan altijd binnen wandelen. Heb je vragen over vakantiegeld, financiën of zit je niet lekker in je vel? Ook dan kan je terecht bij ons. Wij kijken graag met je mee en bieden een luisterend oor.

Wij zetten dat stapje extra voor jou. Wat heb jij nodig om goed te starten bij je nieuwe baan?

Betaling

Je kan kiezen of je vier-wekelijks of wekelijks loon wilt ontvangen. Als je twijfelt dan kan je nog switchen. Het voordeel van wekelijks loon ontvangen: als je even krap bij kas zit, dan heb je snel weer loon.

Vast contract

We zijn heel blij als we jou na het verstrijken van de inleentermijn een taartje mogen brengen als je op contract gaat bij de opdrachtgever. Wij willen jou echt perspectief bieden.

Benieuwd wat Westerduin voor jou betekent? Neem contact op met één van onze vestigingen.