07-11-2023

Gaaf om zo aan vestiging Tiel te bouwen

Gaaf om zo aan vestiging Tiel te bouwen
Gaaf om zo aan vestiging Tiel te bouwen

Al vijf jaar is Kylian een graag geziene collega bij Westerduin. Nu is hij franchisenemer van de vestiging in Tiel geworden. Samen met zijn team helpt Kylian zoveel mogelijk mensen in de omgeving van Tiel aan een mooie baan en denkt hij met opdrachtgevers mee over hun HR-vraagstukken. Ik ben ontzettend trots en dankbaar dat ik de stap naar ondernemerschap bij Westerduin kan maken.”

Zijn loopbaan startte in Ede, waar hij na zijn studie aan de slag ging als accountmanager. In verschillende functies en op verschillende vestigingen deed hij veel ervaring op. Als vestigingsmanager was hij al verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van de eerste en daarmee oudste Westerduin vestiging. Vanuit Tiel is hij er voor kandidaten en opdrachtgevers uit de omgeving.

Team Tiel

Sinds hij aan de slag is gegaan in Tiel, heeft Kylian veel plezier in het bouwen aan ‘zijn’ team. De combinatie van ervaren krachten met de frisse inzichten van nieuwe collega’s maakt het zevenkoppige team krachtig. Van zijn leidinggevenden heeft Kylian altijd veel ruimte gekregen om zich te ontwikkelen en dat wil hij ook graag voor zijn team. “We zijn geen ‘zo hebben we het altijd gedaan en zo blijven we het doen’-collega’s’. Misschien heb je wel een idee hoe het veel beter kan. Fijn juist. Dan moet je samen ook een beetje durven en veel uitproberen. Die ruimte en dat vertrouwen hoop ik ook te bieden aan mijn collega’s.”

Westerduin is een perfecte match

De cultuur van Westerduin past perfect bij Kylian. Hij ervaart het als werken met een groep vrienden. Gemoedelijk en vriendschappelijk. “Ik vind het nooit erg dat ik naar mijn werk ga”. Natuurlijk is het de uitdaging om elkaar scherp te houden. Ook dat lukt hem goed. “Ik zie mijn rol als soort meewerkend voorman en dat werkt prima.”

Blijven ontwikkelen

Run it like you own it.’ Zo ging Kylian altijd al te werk. Dit wordt werkelijkheid nu hij verder gaat als franchisenemer. “Heel erg gaaf dat ik me op deze manier kan blijven ontwikkelen. Ik zie dit echt als een hoogtepunt in mijn carrière bij Westerduin. Ik verwacht dat ik samen met dit fijne team kan groeien als bedrijf én persoon.”