31-05-2023

Geen dag is hetzelfde - en dat vind ik superleuk

Geen dag is hetzelfde - en dat vind ik superleukPauline
Pauline
Facalitair manager
Geen dag is hetzelfde - en dat vind ik superleuk

Pauline van den Broek is sinds twee maanden bij Westerduin ‘aan boord’. Als facilitair manager is ze van alle markten thuis en is geen dag hetzelfde. “Dat is zeker genieten. Ik vind het heel erg leuk om aan de slag te zijn voor en met andere mensen. En juist de afwisseling ligt me erg goed. Van events tot het regelen van de inkoop, ik doe het erg graag. Ik werd ontzettend warm onthaald door alle collega’s van Westerduin en dat heeft mijn start ook veel gemakkelijker gemaakt”.

Mensen-mens

Met haar achtergrond in journalistiek en marketing leek de keuze voor een facilitaire baan niet vanzelfsprekend. Zo werkte ze bij een tv-station en een marketingbureau. Toch ziet Pauline de overeenkomsten. “Ik ben erg geïnteresseerd in andere mensen en maak het ze graag naar de zin. Dat kan ik op dit moment goed kwijt in deze functie bij Westerduin. Mijn doel is dat mijn collega’s hun werk op een plezierige manier kunnen doen. Dat ze lekker zitten, dat hun e-mailadres is geregeld en natuurlijk ben ik ook graag bezig met verbeteringen op de langere termijn. En niet te vergeten de evenementen, daar krijg ik veel energie van.”

Warm onthaal

Na een gesprek met collega’s van Westerduin werd ze enthousiast over het bedrijf en de voor haar nieuwe functie. De overgang van haar vorige werk naar Westerduin verliep soepel. “Natuurlijk, het is altijd wennen. Ik ging van een klein bedrijf naar een bedrijf met een hoofdkantoor en verschillende vestigingen. Gelukkig werd ik door mijn team erg fijn onthaald. Dat vind ik ook echt kenmerkend voor de sfeer bij Westerduin. Lekker open. Ik merk aan alles dat ik op mijn plek zit. Inmiddels weten de meeste collega’s mij wel te vinden.”

Lekker in het moment

“Op dit moment ben ik vooral erg blij met de overstap die ik heb gemaakt en denk ik nog niet zoveel na over vervolgstappen van mijn carrière. De wetenschap dat Westerduin openstaat voor eventuele stappen is prettig. Ik leef nu vooral in het moment. Ik geniet intens van de tijd met mijn kinderen, die twee en vier jaar oud zijn. Mijn focus ligt op het dagelijks genieten van mijn werk, vrienden en familie en het doen van dingen waar ik blij van word.”