03-05-2023

Gezichten van Westerduin: Eduard

Gezichten van Westerduin: Eduard
Gezichten van Westerduin: Eduard

Hij begon zo’n anderhalf jaar geleden bij Westerduin als recruiter in Nijkerk. Nu is hij Dataspecialist Recruitment. Eduard Vollbehr (29 jaar) lacht: “Ik had het ontzettend naar mijn zin in Nijkerk. Vanaf het moment van opstarten ging het erg goed. We groeiden hard en konden veel klanten en uitzendkrachten aan elkaar matchen. Dat wekte mijn interesse. Wat was het geheim van onze groei? Ik dook direct in de data om verklaringen en belangrijke succesfactoren te vinden. Dat gaf veel inzicht en kennis. Voor ons, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Deze kennis wilde ik graag voor meer vestigingen beschikbaar maken.”

Gouden combinatie

Inmiddels is Eduard in zijn nieuwe rol aan de slag vanaf het hoofdkantoor in Veenendaal. “Ik had dit idee en zag echt de mogelijkheden voor Westerduin hiervan. Het is heel gaaf dat er bij Westerduin naar geluisterd werd. Er is dus een nieuwe functie gecreëerd. Op dit moment analyseer ik de verschillende data en kijk naar de succesfactoren. Omdat ik ook op de vestiging gewerkt heb, weet ik wat er speelt in de praktijk. Ik breng mijn kennis en ervaring van de werkvloer samen met de uitkomsten van de data. Dat maakt dat we samen met de vestigingen een behoorlijke expertise opbouwen, een gouden combinatie”.

Veel betekenis

“Nu lijkt het wellicht of ik een echte cijfer-man ben. Maar juist het contact met mensen op de vestiging vond ik geweldig. Als ik terugdenk aan mijn mooiste Westerduin-moment? Dan denk ik aan een bezoek dat ik had aan een uitzendkracht die uiteindelijk een contract had getekend bij het bedrijf. Een hele goede match tussen werkgever en inmiddels werknemer dus. Dan ben ik zo blij voor ze. Werken is een belangrijk deel van je leven. En misschien werkt deze persoon wel 10 jaar bij deze werkgever. Een fijne werkplek is van grote betekenis voor iemand. Zo’n moment vergeet ik dan ook niet snel.”

Creatief

Ook heeft Eduard nog een erg creatieve kant. “Ik speel in in een band en produceer muziek. Ik vind de balans tussen mijn werk bij Westerduin en mijn passie voor muziek erg fijn. Ik kan er mijn creativiteit in kwijt. Met onze band spelen we veel op feesten en partijen, dat geeft altijd veel energie. Mijn eigen muziek kun je vinden op Spotify onder de naam Fullbear. Ik heb heel veel plezier in het maken van nieuwe muziek. Ik doe dat vooral voor mijzelf; ik hoef er niet beroemd mee te worden! Ik ben dus ook al heel blij met die enkele luisteraar die mij weet te vinden op Spotify!”

Expertise

“Mijn verwachting van de komende jaren? We blijven te maken houden met tekorten op de arbeidsmarkt. Vrijwel elke werkgever zal dat merken. Dan ben je als werkgever natuurlijk gebaat bij een partner met de juiste expertise die je kan helpen met je strategische recruitment vraagstukken. Wij vervullen graag die rol voor onze klanten. En ik vind het op mijn beurt weer te gek dat ik bij een bedrijf werk die zoveel investeert in kennis- en expertise opbouw!”.

—————

Wil jij ook bij Westerduin werken? Join us! Neem contact op met onze HR manager Gerianne: [email protected] en bespreek de mogelijkheden.

Westerduin mag zich met trots een Great Place To Work noemen. Elke dag streven we er naar om impact te maken in onze omgeving. Met lef enthousiasme, ondernemerschap en oog voor de ander. Bij Westerduin gaan we uit van menskracht, jouw menskracht! Want daar zit het verschil.