23-10-2023

Goed nieuws, Westerduin heeft het ABU-keurmerk!

Goed nieuws, Westerduin heeft het ABU-keurmerk!
Goed nieuws, Westerduin heeft het ABU-keurmerk!

Westerduin heeft het prestigieuze ABU kwaliteitskeurmerk. Het keurmerk staat voor kwaliteit, integriteit en verantwoordelijkheid binnen de uitzend- en payrollbranche. Tineke Boom, directeur bij Westerduin, is enthousiast: “Alleen de beste bedrijven in de uitzendbranche hebben dit keurmerk. Voor ons was het behalen ervan een belangrijk doel.”

Wat betekent dit in de praktijk?

“Bij Westerduin houden we ons aan strikte gedragscodes, zorgen we voor uitstekende werkomstandigheden en investeren in de vakbekwaamheid van medewerkers én vakkrachten. Kwaliteit, eerlijke behandeling van uitzendkrachten, het bieden van goede arbeidsvoorwaarden en zorgvuldige naleving van relevante wet- en regelgeving staan centraal.” Bedrijven worden regelmatig gecontroleerd en moeten voldoen aan strenge eisen op het gebied van financiële stabiliteit, integriteit en professionaliteit.

Positieve impact

Tineke Boom: “Bij Westerduin leggen we de lat voor kwaliteit en professionaliteit hoog. Niet alleen omdat we dat belangrijk vinden vanuit regelgeving. Ook omdat we als Westerduin geloven in positieve impact maken. Op jezelf, op onze collega’s en natuurlijk ook op onze vakkrachten. We vinden het onze rol om op een positieve en verantwoordelijke manier in de uitzendbranche werkzaam te zijn. Dit keurmerk is hiervoor een mooie bevestiging.”

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!