04-01-2023

9e Westerduin vestiging geopend in Deventer

9e Westerduin vestiging geopend in Deventer
9e Westerduin vestiging geopend in Deventer

Sven (33) en Jeroen (24) openden maandag 7 november 2022 de deuren van de nieuwste Westerduin vestiging. Sven startte afgelopen zomer op vestiging Apeldoorn. In de tussentijd keek hij samen met directie naar een passende plek voor een nieuwe vestiging. Dit bleek uiteindelijk de geboorteplaats van Sven te zijn: Deventer. “Deventer bleek een logische keuze. In en rondom Deventer zijn mooie bedrijven gevestigd. Daarnaast liggen hier een aantal grote plaatsen, zoals Almelo, Zwolle, Zutphen Raalte, Wijhe en Lochem. Dit brengt veel werkgelegenheid met zich mee, aldus Sven.”

Verder kijken dan het CV.

Positieve impact maken, dat is de missie van Westerduin. Sven legt uit hoe vestiging Deventer dit vormgeeft; “Wij kijken naar de kandidaat zelf. In een informele setting stellen we diepere vragen om te onderzoeken wat voor baan bij iemand past. Wij zoeken écht een mooie, leuke en nieuwe baan voor iemand. En het liefst een baan met betere arbeidsvoorwaarden.”

Ook richting opdrachtgever gaat Westerduin voor kwaliteit. “Wij spreken vaak bijzondere profielen. Wanneer wij deze mensen voorstellen aan de opdrachtgever, is de opdrachtgever vaak blij verrast. Verder zorgen we ervoor dat alles netjes aangeleverd wordt bij de opdrachtgever met referenties etc.” Een werkzoekende kan dezelfde dag nog aan de slag. “We hebben altijd een voorraad aan werkschoenen en het contract kan dezelfde dag getekend worden.”

Werkzoekenden hebben echt wat te kiezen en wij helpen ze daar graag bij

Op de vraag wat Jeroen en Sven Deventer kunnen bieden zeggen ze beide “We hebben een kleine menukaart. Wij zijn gespecialiseerd in de functies voor monteur, operator en magazijn- en productiemedewerker. Kandidaten hebben echt wat te kiezen. Wij willen hun graag helpen bij het maken van de beste keuze. Daarbij letten we op goede arbeidsvoorwaarden en een fijne bedrijfscultuur. Dit geldt ook voor de bedrijven, we gaan alleen voor kanjers van kandidaten.”

Het voordeel van een spiksplinternieuwe vestiging? Sven en Jeroen hebben volle aandacht voor opdrachtgever en werkzoekende. Kom dus snel met ons in contact!

“Vestiging Deventer is pas net open, maar we krijgen nu al veel positieve reacties van zowel werkzoekenden als opdrachtgevers. Ons doel? Wij willen gamechangers zijn in ons vakgebied voor Deventer en omstreken!” Zeggen de mannen instemmend.