02-01-2023

Rob weer aan het werk sinds 9 jaar

Rob weer aan het werk sinds 9 jaar
Rob weer aan het werk sinds 9 jaar

Rob zat 9 jaar zonder werk, maar heeft inmiddels via Westerduin Nijmegen een passende baan gevonden. “Ik kan weer dingen doen, die ik voorheen niet kon. Daardoor sta ik positiever in het leven.”

Toen Rob vestiging Nijmegen belde, had hij een gat in zijn cv van 9 jaar. Voor de meeste werkgevers schrikt dit toch wel iets af. Maar vestiging Nijmegen keek zonder oordeel naar Rob. Ze vroegen Rob langs te komen op kantoor voor een kennismakingsgesprek. Roy vertelt “we hebben Rob een luisterend oor geboden en wilde hem heel graag weer de arbeidsmarkt op helpen.” Roy ging aan de slag en vond een mooie match bij opdrachtgever Wienerberger.

De opdrachtgever is heel blij met Rob en bood hem daarom een contract aan. Onlangs tekende Rob zijn contract en Roy (accountmanager) ging langs voor een felicitatie en een grote slagroomtaart.

Rob is Westerduin heel dankbaar; “Ik wil Westerduin Nijmegen bedanken voor de kans die ze mij geboden hebben. Ik had het gevoel dat ze altijd voor mij klaarstonden. Doordat Westerduin werk voor mij heeft gevonden kan ik weer dingen doen die ik hiervoor niet kon. Ik heb een scooter kunnen kopen, ik kan naar tentoonstelling. Kortom ik sta positiever in het leven.”

Roy vertelt “dit was een hele stap voor Rob, maar met een schitterend resultaat. Hij heeft een contract gekregen bij Wienerberger. Dit is waar we het voor doen. We willen echt positieve impact maken op het leven van de ander, dat is denk ik wel gelukt.”

Wil jij ook een kans op de arbeidsmarkt? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Klik op de vacatureknop.