20-03-2023

Stage bij Westerduin

Stage bij Westerduin
Stage bij Westerduin

Rinco Bosch 21 jaar studeert bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Sinds maart loopt hij stage bij Westerduin. “Ik ga mij bezig houden met een procesverbeteringsopdracht en ik kijk mee op de vestiging en het hoofdkantoor.” Hoe is het om stage te lopen bij Westerduin? Rinco vertelt je hier alles over.

Waarom koos je voor een stage bij Westerduin?

“De studie bedrijfskunde is heel breed en ik wilde mijzelf dan ook breed oriënteren. Dat kan bij Westerduin. Ik loop hoofdzakelijk stage op de vestiging, maar mag daarnaast ook meekijken bij de verschillende ondersteunende afdelingen op het hoofdkantoor in Veenendaal. Vandaag kijk ik mee met de backoffice. Daarnaast doe ik een procesverbeteringsopdracht. Dit houdt in dat ik de knelpunten van het uitzendproces onderzoek. Hierover schrijf ik vervolgens een verbetering van het proces.”

“Na een gesprek bij Westerduin viel de informele en prettige sfeer mij direct op. Nu mijn stage begonnen is kan ik deze eerste indruk bevestigen. Zowel op de vestiging in Ede, als hier op het hoofdkantoor is het gezellig en wordt er een dolletje met elkaar gemaakt. Ik vind de sfeer in een bedrijf heel belangrijk. Je werk kan nog zo leuk zijn, maar als je geen klik hebt met collega’s dan haak je alsnog af. Daarnaast is iedereen heel enthousiast. De collega’s leggen mij graag uit wat hun werk inhoudt.”

“Verder voel ik veel vertrouwen en vrijheid om lekker mijn ding te doen. Maarten de Jong (vestigingsmanager Ede) begeleidt mij. Hij geeft ook aan dat ik de afwisseling op mag zoeken door met iedereen mee te kijken en mee te gaan naar klanten en kandidaat gesprekken. Dit maakt mijn stage heel afwisselend.”

Wat wil je doen na je stage?

“Ik vind heel veel dingen leuk en interessant. Mijn ervaring is dat je heel veel dingen gewoon moet doen, dan kom je er wel achter wat je leuk vindt. Ik wil graag nog een keer met een Accountmanager meekijken, het klantcontact lijkt mij interessant.”

“In de toekomst zie ik mijzelf toch meer de kant van het vastgoedmanagement op gaan. Maar ook dat moet ik nog ontdekken.”

Zoek jij nog een toffe stage? Neem contact op onze HR manager Gerianne: [email protected] en bespreek de mogelijkheden.

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!