06-02-2023

Wensen van vakkrachten

Wensen van vakkrachten
Wensen van vakkrachten

In de maand december mochten onze vakkrachten een wens voor hunzelf of een ander in de kerstboom hangen. De meest bijzondere wensen werden opgeschreven! Uiteindelijk koos elke vestiging een wens uit de boom die in vervulling ging.

Deze wens-boom actie is opgetuigd omdat Westerduin positieve impact wilt maken op het leven van de ander. In het dagelijks leven proberen we dat te doen door een passende baan te vinden voor onze vakkrachten. Naast onze dagelijkse werkzaamheden proberen we dit ook op andere manieren te doen. De wensboom-actie is hier een voorbeeld van. Veel vakkrachten deden een wens voor een ander. Zo maakte onze vakkrachten positieve impact op hun omgeving. Daar worden wij enthousiast van!

Een aantal wensen die uitgekomen zijn: een diner voor twee, een Prénatal cadeaubon en een dagje dierenpark. Ook deden vakkrachten een wens voor een ander. Vakkracht Dony deed een wens voor zijn opa en oma. Hij gaf ze een diner cadeau omdat ‘ze alles voor mij doen’, aldus Dony. Een mooi gebaar!

En vakkracht Ricardo wenste een volle boodschappentas voor de voedselbank. “Ik koos voor deze wens omdat er veel narigheid en armoede in de wereld is. Door een beetje geluk te delen hoop ik dat het voor mensen die nu in donkere tijden leven een klein lichtpuntje is. Ook hoop ik hiermee anderen mensen te inspireren om ook een beetje geluk te delen. Want individueel is het moeilijk om groot verschil te maken, maar collectief is het makkelijk om meerdere kleine daden van geluk te verspreiden”, aldus Ricardo.