03-01-2023

Westerduin groeit: 8e vestiging geopend

Westerduin groeit: 8e vestiging geopend
Westerduin groeit: 8e vestiging geopend

Ervaring in de arbeidsbemiddeling

Harmen werkt 4,5 jaar bij Westerduin. “Ik ben begonnen op de vestiging in Tiel als accountmanager en heb veelal klanten bediend die actief zijn in de montage en techniek, maar ook logistiek en productie is bekend terrein voor mij. Ik geniet er elke keer weer van om iemand aan een passende baan te helpen.”

Sinds januari is Eduard nieuw bij Westerduin en ook hij staat te popelen om een passende match te maken tussen werkzoekende en werkgever. “Ik kijk er enorm naar uit om de eerste persoon aan een mooie baan te helpen.”

Positieve impact

Het maken van positieve impact op het leven van de ander is één van de drijfveren van Westerduin. Dit zie je terug in de omgang met zowel werkzoekende als werkgever. Harmen legt uit: “Wij nodigen iedereen uit op kantoor en kijken verder dan alleen het cv. Naast werkervaring zijn we benieuwd naar hobby’s en interesses. Deze informatie nemen wij mee in de zoektocht naar een passende baan. Tevens vinden wij het belangrijk om (zo mogelijk) een bezoek te brengen aan onze klanten. Zo kunnen we een inschatting maken van de werkzaamheden en bedrijfscultuur, om tot de juiste match te komen. Uiteindelijk is het mijn streven om iemand perspectief te bieden middels een vaste baan. Ik word echt blij als ik iemand een taartje kan brengen na een vaste aanstelling, daar doe ik het voor!”

Locatie Nijkerk

Het kantoor, wat volledig retro is ingericht, leent zich voor een relaxed gesprek naar baanmogelijkheden. “Iedereen is hier van harte welkom om te praten. Er zijn verschillende gespreksruimtes en er heerst een fijne sfeer waardoor het een comfortabele omgeving is om elkaar te ontmoeten” legt Harmen uit.

Het kantoor van Westerduin in Nijkerk heeft een strategische ligging tussen Amersfoort en Harderwijk. “Wij bedienen graag het lokale MKB-bedrijf in de sectoren productie, logistiek, bouw, techniek en groenvoorziening. Dit lokale karakter is onze kracht; persoonlijk contact en korte lijntjes. Onze dienstverlening is daarbij gericht op een lange termijn samenwerking. Wij hebben 100% aandacht voor onze klanten en is er wekelijks intensief contact. We werken in kleine teams zodat iedereen goed weet wat er speelt.

Ook klanten en kandidaten uit Ermelo, Putten, Bunschoten-Spakenburg en Leusden zijn bij ons aan het goede adres. Ons kantoor is goed bereikbaar, Nijkerk heeft een treinstation en de snelweg ligt om de hoek.”

Ben jij benieuwd naar baanmogelijkheden of ben je op zoek naar personeel? Neem contact op via (033) 760 09 44 of kom lang op de vestiging voor een bak koffie. 

Nijkerk
Patroonstraat 1
3861 RN, Nijkerk