03-01-2023

Zo houd jij je vakantiegevoel langer vast!

Zo houd jij je vakantiegevoel langer vast!
Zo houd jij je vakantiegevoel langer vast!

Verleng je vakantieritme
Wat doe jij graag op vakantie? Trek jij vaak de natuur in? Eet je elke dag een ijsje bij de ijssalon om de hoek of bezoek jij graag gezellige stadjes? Probeer dit thuis ook te doen na je werk of in het weekend. Zou houd jij je vakantiegevoel langer vast!

Plan niet teveel
Leuke dingen plannen na je vakantie is goed om dat vakantiegevoel vast te houden. Toch is het niet de bedoeling om alles helemaal vol te plannen. Zorg ervoor dat je leuke dingen plant, maar het ook doseert. Op die manier zorg je ervoor dat je niet na één week werken weer een vakantie nodig hebt,


  Levendige herinneringen
  Waarschijnlijk heb jij honderden foto’s gemaakt op vakantie. Kies een vakantiefoto waar jij een goede herinnering bij hebt en gebruik die foto als achtergrond op je telefoon. Zo word jij steeds weer herinnert aan jouw mooiste vakantiemomenten!

   Lunch idee
   Bij vakantie denken we allemaal aan lekker eten. Franse baguette, Italiaanse pizza, of een lekkere Zeeuwse bolus. Verwen jezelf eens tijdens de lunch op het werk en neem jouw favoriete vakantiemaal mee.

    Positieve impact
    Op de camping is het al snel gezellig met de mensen om je heen. Je begroet elke voorbijganger en je leent jouw campingstoel uit aan de buren. En thuis? Dan zijn we geneigd om weer veel met onszelf bezig te zijn. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Probeer elke dag eens iets aardigs te doen voor anderen, dat maak het leven een stuk mooier.
     Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!