Vacatures als Lasser

Spatten de vonken er bij jou altijd vanaf? Dan passen onze vacatures als lasser wel bij jou! Wij bieden de vetste banen als lasser aan. Ben jij benieuwd naar een baan als lasser? Lees dan snel verder.

Als lasser maak jij verbindingen tussen stukken metaal, om zo producten of onderdelen van producten te maken. Als lasser maak jij de meest uiteenlopende producten. Ga jij aan de slag in de scheepsvaart? Dan maak las jij onderdelen van schepen in elkaar. Of las onderdelen van legervoertuigen aan elkaar. Er zijn verschillende soorten klussen en specialisaties die je als lasser kan uitvoeren. Het kan zijn dat je hele constructies last, auto-onderdelen repareert of gaten vult. Als lasser beheers je verschillende lastechnieken en moet je met verschillende lasapparatuur kunnen werken.

Joost Veldhoen

Recruiter

Openstaande
vacatures
🔥 Top salaris

Lasser

💰 €3500 per maand📍 Amersfoort⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Lasser Mig Mag

💰 €17 per uur📍 Apeldoorn⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature
🔥 Top salaris

Lasser

💰 €3350 per maand📍 Tiel⏱ 40 uur
Bekijk vacature
🔥 Top salaris

TIG-lasser

💰 €3050 per uur📍 Culemborg⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Lasser Mig/Mag

💰 €3000 per maand📍 Kamerik⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet bij? Westerduin heeft altijd werk bij jou in de buurt!

Bekijk andere vacatures

Wat doet een lasser?

Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van lasbewerkingen, naast het lassen verricht je ook diverse voorbereidende werkzaamheden. Als lasser liggen je voornaamste werkzaamheden in het maken, bewerken en monteren van metaalconstructies van verschillende technieken.

Welke competenties heb jij nodig als lasser?

  • Jij werkt precies en hebt oog voor detail;
  • Jij hebt een sterk analytisch vermogen;
  • Jij werk gedisciplineerd;
  • Jij bent resultaatgericht;
  • Jij hebt technisch inzicht.

Herken jij jezelf in bovenstaande inzichten? Dan passen de vacatures als lasser waarschijnlijk goed bij je. Ben jij op zoek naar een passende vacature als lasser? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag.

Is een baan als lasser toekomstbestendig?

Jij wilt een baan met zekerheid. De baankansen voor lassers zijn goed. Er zijn veel lassers in de bouw en technieksector. Daarnaast biedt Westerduin banen aan met kans op een vast contract. Wij, als Westerduin, willen het beste voor jou. Dat betekent een passende baan met uitzicht op een vast contract. Daar gaan we voor!

Werken via een uitzendbureau

Werken via Westerduin is voor jou heel gemakkelijk. Heb jij een passende vacature als lasser gevonden? Of ben jij nog op zoek naar vacatures als lasser? Neem gerust contact met ons op als je er niet uitkomt. Daar zijn wij namelijk voor. Wij zoeken graag met jou mee voor een passende baan. Hoe gaat dat dan in z’n werk?

Werkwijze

Neem contact met ons op wanneer jij op zoek bent naar een vacature als lasser of als je een interessante vacature gevonden hebt. Wij nodigen je vervolgens uit op onze vestiging voor een informele kennismaking. Wij willen graag van jou weten wie je bent en wat je precies zoekt. Zodra wij goed beeld van jou hebben, gaan we op zoek naar een passende opdrachtgever. Vervolgens stellen we jou voor aan de opdrachtgever en wordt je daar op kennismakingsgesprek gevraagd. Jij zal je (misschien wel) toekomstige werkplek zien en de opdrachtgever spreken. Wanneer jij en de opdrachtgever positief zijn over het gesprek teken jij binnen no time je contract.

Heb jij al een spetterende vacature als lasser gezien? Of wil jij liever hulp bij het zoeken van de juiste match? Neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!