Vacatures in Logistiek

Altijd al aan de slag gewild in de logistieke sector? Dit is je kans! Westerduin heeft namelijk een ruim aanbod aan vacatures in de logistiek. Jouw droombaan zit daar vast en zeker tussen! Wij kunnen jou goed helpen met het vinden van de perfecte functie voor jou door onze kennis over de beroepsgroep logistiek. Met deze kennis én ons ruime aanbod aan vacatures in de logistiek ga jij de logistieke functie vinden die het beste bij jouw wensen en kwaliteiten past! Werken in de logistiek levert jou veel diverse werkdagen op. Je komt veel klanten tegen, maakt ritjes op de EPT, heftruck of reachtruck en je krijgt veel mogelijkheden aangeboden om jezelf te ontwikkelen. Bekijk snel de vacatures en ontdek wat er mogelijk is in de logistieke sector!

Leonie Oostindie

Rol onbekend

Openstaande
vacatures

CE Chauffeur

💰 €2400 - €2900 per maand📍 Amsterdam⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Reachtruckchauffeur

💰 €2500 - €2800 per maand📍 Zevenaar⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Reachtruck- en klemtruck chauffeur

💰 €12,5 - €14 per uur📍 Zeewolde⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Magazijnmedewerker

💰 €12,5 - €13.5 per uur📍 Zeewolde⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Logistiek Medewerker

💰 €15 per uur📍 Nijkerk⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Logistiek

Bekijk andere vacatures


Werkzaamheden in de logistiek

De vacatures in de logistiek die Westerduin biedt, lopen erg uiteen. Zo kan je aan de slag gaan als Orderpicker en zorg je ervoor dat alle bestellingen goed verzameld worden om deze naar de klant te verzenden. Ook kan je in de logistieke sector op de EPT rondrijden als Magazijnmedewerker en ervoor zorgen dat de loods netjes blijft. Wil je liever niet in het magazijn aan de slag? Bij Westerduin vind je ook buiten het magazijn vacatures in de logistiek. Dan kan je in de logistiek misschien wel aan de slag als bijrijder of als koerier. Dan ben je onderweg naar verschillende klanten. Bijvoorbeeld om pakketjes of meubels te bezorgen. Als het wat zwaardere goederen zijn dan maak je vaak gebruik van een pompwagen bij het in- en uitladen. In de logistiek komt het vaak voor dat je werkt met een EPT (Elektronische Pallet Truck), heftruck of reachtruck. In de meeste gevallen heb je hiervoor certificaten nodig. Hier helpen wij je graag bij. Zo kan je deze certificaten op onze kosten behalen! Dit is een van de voordelen van werken via Westerduin. Ontdek de vele andere voordelen door hier te klikken.

Ben ik geschikt voor de logistiek?

Voor de meeste vacatures in de logistieke sector is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de logistieke sector. Zo wordt er in de meeste vacatures logistiek van je gevraagd dat je ervaring hebt in deze beroepsgroep of een vooropleiding hebt gedaan in de logistieke richting. Dit geldt echter niet voor elke vacature in de logistiek. Sommige opdrachtgevers vragen doorzettingsvermogen, enthousiasme en interesse in de logistiek. Ook is het handig om wat logistieke certificaten in the pocket te hebben. Mocht je de juiste certificaten nog niet behaald hebben, kunnen wij kijken wat de mogelijkheden hierin zijn!

Bedrijven in de logistiek

Er zijn ontzettend veel logistieke bedrijven die jou maar al te graag als nieuwe college willen verwelkomen. Dit zijn bedrijven met een passie voor de logistiek en die gebrand zijn om hun bedrijf elke keer een stapje hoger te krijgen. De relatie tussen ons, als Westerduin, en deze bedrijven onderhouden wij goed. Dit zorgt ervoor dat jij de kans krijgt om voor de lange termijn te werken bij dit bedrijf. Door een langere tijd werkzaam te zijn bij een werkgever kan je jezelf meer en meer ontwikkelen. Dat vinden wij heel mooi om te zien en hierbij helpen wij jou dus graag!

Werken via Westerduin

Een functie in de logistiek vinden via Westerduin is de beste keuze die je kan maken. Werken via Westerduin biedt jou namelijk de volgende voordelen:

  • We zoeken de baan die perfect aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten;
  • We hebben een breed en divers aanbod aan logistieke vacatures;
  • We hebben veel kennis over de beroepsgroepen, dus ook over de logistieke sector;
  • We bouwen relaties op met onze klanten. Dit biedt jou mooie kansen en mogelijkheden voor de lange termijn.

Naast het aanbieden van vacatures in de logistiek, staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we graag met jou in gesprek gaan. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw wensen en kwaliteiten. Zo krijgen wij duidelijk voor ogen wat jouw profiel is. Met jouw profiel kunnen wij dan op zoek gaan naar de perfecte baan en opdrachtgever in de logistieke sector voor jou. Wanneer we deze gevonden hebben, kan jij je contract gaan tekenen en snel aan de slag gaan bij je nieuwe baan!

Schrijf je in en ontdek zelf de voordelen van werken via Westerduin!

Functies binnen
Logistiek