Vacatures als Groenmedewerker

Hou jij van de natuur en krijg je energie van het werken in de buitenlucht? Wil jij er samen met een leuk team voor zorgen dat parken en plantsoenen er weer goed bij liggen? Dan is een baan als groenmedewerker echt wat voor jou! Bij Westerduin hebben we een groot aanbod in vacatures als groenmedewerker door het hele land. Van bosmaaier tot hovenier onderhoud, voor elke groenmedewerker bieden wij wat passends aan! Bovendien is dit echt een doordeweekse baan, dus je bent in het weekend vrij. Ideaal toch? Ervaring in de groenvoorziening is mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste! Met jouw leergierigheid en energie kom je al een heel eind. Bekijk snel de vacatures als groenmedewerker en wie weet ziet het groen er in Nederland binnenkort wel een stukje beter uit dankzij jou!

Peter Toonstra

Recruiter

Openstaande
vacatures

Hovenier

💰 €2550 per maand📍 Geldermalsen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Hovenier

💰 €14,13 per uur📍 Kapel-Avezaath⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening

💰 €2550 per maand📍 Geldermalsen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening

💰 €14,13 per uur📍 Kapel-Avezaath⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Leerling hovenier

💰 €2300 - €2500 per maand📍 Nijmegen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet bij? Westerduin heeft altijd werk bij jou in de buurt!

Bekijk andere vacatures

Werkzaamheden als groenmedewerker

Maar wat doe je nu precies als groenmedewerker? Als groenmedewerker ga je aan de slag met het onderhouden van al het groen in openbare ruimtes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het groen in plantsoenen, parken en grasvelden. Als bosmaaier ben je veel bezig met het maaien van dik onkruid, grassen, riet enzovoorts. Ben je liever met het verzorgen van groen bezig, dan past hovenier onderhoud misschien wel goed bij jou! Ook voor het aanleggen van groen hebben we verschillende vacatures. Als groenmedewerker komen er veel voordelen bij kijken:

 • Je bent de hele dag buiten aan de slag, aan frisse lucht dus geen gebrek!
 • Je werkt in een team. Samen zorg je ervoor dat de klus zo goed mogelijk gedaan word.
 • Je hebt met veel afwisseling te maken. Geen dag is hetzelfde.
 • Ook voor leerling hoveniers zijn er passende vacatures.

Kortom; deze baan is niet alleen heel gezond doordat je veel in de buitenlucht bent, maar ook nog heel gevarieerd.

Vaardigheden als groenmedewerker

Er zijn een aantal vaardigheden die als groenmedewerker belangrijk zijn om te beheersen:

 • Je bent klantgericht;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent energiek;
 • Werken in de buitenlucht is helemaal jouw ding;
 • Je weet van aanpakken en neemt initiatief.

Weinig ervaring is dus zeker geen no-go! Als je graag iets nieuws wil leren in de groene branche ben je bij Westerduin aan het goede adres.

Solliciteer!

Heb je interesse in een vacature als groenmedewerker en wil je zo snel mogelijk starten in een groene omgeving, solliciteer dan op deze functie. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met je op om de volgende stappen te bespreken. Als groenwerknemer kun je direct aan de slag bij een fijne werkgever. Zien wij jouw sollicitatie snel?

Werken via Westerduin

Bij uitzendbureau Westerduin staan jouw wensen voorop. Jou een goede, en vooral passende baan voor de toekomst bieden is voor ons heel belangrijk. Voordelen van het vinden van een baan via ons uitzendbureau zijn:

 • We hebben kennis van veel verschillende branches en houden nauw contact met onze klanten;
 • Jouw tevredenheid staat voorop, we gaan samen op zoek naar een passende baan voor jou, bijvoorbeeld als groenmedewerker;
 • We zijn gespecialiseerd in verschillende sectoren: de groene, industrie- & productie-, techniek-, logistiek-, en bouwsector.
 • We zitten als bedrijf door het hele land en hebben vestigingen in Den Bosch, Deventer, Apeldoorn, Tiel, Gorinchem, Ede, Nieuwegein, Nijkerk en het hoofdkantoor in Veenendaal.

Wij staan bij westerduin klaar voor jou en ook voor onze klanten. Hopelijk zien we je snel en vind jij het bedrijf van je dromen!