Header image

Cultuur

De bedrijfscultuur van Westerduin is uniek, al zeggen we het zelf! Impact maken is waar wij goed in zijn. Dit doen we met lef, enthousiasme, ondernemerschap en oog voor de ander 🙏

Cultuur

Betekenisvolle waarden zijn het fundament waarop we Westerduin bouwen. De kernwaarden ''neem verantwoordelijkheid, heb vertrouwen & maak plezier'' liggen ten grondslag aan de organisatiecultuur. Je ziet ze overal terugkomen en ze zijn hét kenmerk van alle Westerduin bedrijven. Deze waarden kenmerken en binden ons.

Onze cultuurprincipes

We zijn een waarden gedreven organisatie. En omdat we willen dat deze waarden daadwerkelijk betekenis krijgen, hebben we ze uitgewerkt in cultuurprincipes zoals je die hieronder ziet.

De cultuurprincipes zeggen in eenvoudige bewoordingen alles over hoe we ons werk willen doen en wat we naar onze omgeving willen uitstralen. Ze fungeren als spiegel en scherpen ons om positief kritisch op ons dagelijks werk te reflecteren. Ze helpen ons om onze missie zichtbaar te maken; Het maken van positieve impact.

Maatschappelijke impact

Westerduin is sinds haar oprichting bezig met sociaal ondernemen. We hebben oog voor de mens achter de CV en zetten alles in het werk om iemand werkgeluk te bezorgen zodat ze positief mee kunnen doen in de maatschappij. Dat is waar we dagelijks voor knokken! Er zijn talloze prachtige, persoonlijke verhalen waaruit dat blijkt en daar zijn we trots op!

Check onze verhalen

Maatschappelijke betrokkenheid zit in ons DNA. Het kenmerkt de cultuur van Westerduin en de mensen die bij ons werken. Veel collega’s zijn naast hun werk actief in de maatschappij, bijvoorbeeld als vrijwilliger. Uiteenlopend van een rol in het verenigingsleven, vluchtelingenwerk, politiek etc. We stimuleren en faciliteren dat door daar tijd voor beschikbaar te stellen.