Header image

Present!

Westerduin is partner van Stichting Present. Wij vinden het belangrijk om als bedrijf van betekenis te zijn in eigen stad of dorp. Een investering met maatschappelijke impact! 🔥

Stichting Present

Westerduin werkt alweer een paar jaar samen met Stichting Present. Stichting Present vervult een makelaarsfunctie tussen mensen die hulp kunnen gebruiken en groepen mensen die hulp willen bieden. Dit doen gebeurt via officiële instanties. Er wordt hulp geboden aan mensen met beperkte financiën, met ziekten, een beperking, etc. 

Westerduin-Doet-Dag

We geloven dat hetgeen waar Stichting Present zich voor inzet, ook iets is waar we ons met Westerduin voor inzetten, namelijk: perspectief bieden. Vanuit dit gedeelde verlangen is de Westerduin-Doet-Dag ontstaan. 

“Het heeft zowel veel impact op de hulpontvanger, maar ook op de groep die hulp komt bieden. Het blijft voor mij altijd bijzonder om te zien dat wanneer mensen terugkomen ze zelf ook onder de indruk zijn van wat ze gezien en meegemaakt hebben. Veelal ervaren mensen het echt als een verrijking. We oordelen in deze wereld soms snel. Maar zodra je achter de voordeur bent geweest of iemands persoonlijke verhaal gehoord hebt, zorgt dat vaak voor een ander beeld." Aldus Tineke Boom (directeur Westerduin)

Meer weten lezen over de samenwerking tussen Westerduin en Stichting Present? lees het hier!