Vacatures in Bureaufuncties

Heb jij een voorliefde voor de stad Zevenaar? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de techniek, productie, logistiek, groen of bouw? We helpen je graag verder! Wij bieden diverse vacatures in Zevenaar. Aan de slag als monteur, timmerman of productiemedewerker? Er is van alles mogelijk!

Joost Veldhoen

Recruiter

Openstaande
vacatures
🔥 Top salaris

Teamleider Supply Planning

💰 €3500 per maand📍 Amersfoort⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Transportplanner

💰 €3000 - €4000 per maand📍 Huissen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Financieel Administratief Medewerker

💰 €2800 per maand📍 Nijkerk⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Administratief medewerker

💰 €2743 - €3166 per maand📍 Veenendaal⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Sales support medewerker

💰 €2500 - €3500 per maand📍 Utrecht⏱ 32-40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Bureaufuncties

Bekijk andere vacatures

Functies in Zevenaar

Zoals eerder genoemd helpen we je graag aan een passende en leuke baan. Dit doen we in de sectoren techniek, productie, logistiek, groen en bouw. Wil je bijvoorbeeld in de techniek aan de slag? We hebben verschillende vacatures in Zevenaar beschikbaar, waardoor er zeker wat aansluit op jouw wensen. Zo kun je bijvoorbeeld al aan de slag als je geen ervaring hebt in de techniek. Zodra je ingewerkt bent, is het bij sommige bedrijven mogelijk om je eigen werkbus en gereedschap te krijgen. Dan kun je lekker zelfstandig op pad! Wil je toch liever op kantoor werken? Ook dan hebben we vacatures die bij je wensen kunnen aansluiten. Een vacature als commercieel medewerker binnendienst is een voorbeeld hiervan.

Woon je niet in Zevenaar? Geen probleem! Ook in omliggende dorpen en steden als Doetinchem, Elst, Arnhem en Nijmegen hebben we genoeg vacatures die bij je wensen kunnen passen. Houd onze site in de gaten voor de leukste vacatures!

Werken via Westerduin

Wij, van Westerduin, helpen sinds 2007 mensen aan een leuke en passende baan voor de lange termijn. Dit doen we in de sectoren techniek, bouw, productie, logistiek en bouw. Bij verschillende vestigingen staan teams klaar om met je mee te kijken. Dit zijn de locaties Nijmegen, Nijkerk, Deventer, Nieuwegein, Den Bosch, Ede, Apeldoorn, Gorinchem en Tiel. Bekijk al onze vacatures in Zevenaar op deze pagina.

De grootste voordelen van het werken via een uitzendbureau is dat er iemand met je meekijkt tijdens de oriëntatiefase. Daarnaast hoef je zelf het contact niet met het bedrijf te leggen. Wat Westerduin onderscheidt van andere uitzendbureaus is het feit dat we banen bieden met uitzicht op een vast contract. Je hebt hierdoor meer zekerheid!

Sollicitatieprocedure

Stel dat je een vacature hebt gezien waar je helemaal enthousiast van wordt. Dat begrijpen wij goed! Wacht niet met solliciteren. Dit doe je door het volgende te doen:

  1. Vul het sollicitatieformulier in dat naast de vacature staat vermeld. Bij vragen kun je het vermelde nummer bereiken door te appen of bellen.
  2. We hebben je sollicitatie binnen. Ons streven is om binnen een werkdag contact met je op te nemen. Tijdens het telefoongesprek leren we je kort kennen en plannen we een gesprek in.
  3. Tijdens het gesprek, bij ons op kantoor of via Whatsapp, leren we je beter kennen en bespreken we je wensen. We vertellen je meer over de vacature. Zijn we beide positief? Dan plannen we een gesprek voor je in bij het bedrijf.
  4. We bereiden je voor op het gesprek bij het bedrijf. Blijkt er hierna sprake te zijn van een match tussen jou en het bedrijf? Mooi! Na ondertekening van je contract, kun je aan de slag!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!
Functies binnen
Bureaufuncties