Vacatures in Bureaufuncties

Voel jij je niet goed bij een uitvoerende functie, maar werk jij veel liever met je denkvermogen op kantoor? Ook daar biedt Westerduin mogelijkheden voor! Ons aanbod aan vacatures voor bureaufuncties geeft jou de keuze om te werken in de beroepsgroepen logistiek, techniek, bouw, groen en productie. Maar dan niet als uitvoerende kracht, maar als denkende kracht. Je kan aan de slag als Transportplanner, Administratief Medewerker, werkvoorbereider, recruiter en nog veel meer. Bekijk snel welke bureau vacatures Westerduin jou biedt en wie weet heb jij binnenkort een mooie functie op een mooi kantoor!

Renee Hueting

Recruiter

Openstaande
vacatures
🔥 Top salaris

Teamleider Productie

💰 €3500 per maand📍 Deest⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Hoofd verkoop binnendienst

💰 €2900 - €3900 per maand📍 Nieuwegein⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Medewerker orderverwerking

💰 €2500 - €3200 per maand📍 Hardinxveld-Giessendam⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Werkvoorbereider

💰 €2811 - €3743 per maand📍 Raamsdonksveer⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Financieel administratief medewerker

💰 €16 - €15 per uur📍 Apeldoorn⏱ 24-32 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Bureaufuncties

Bekijk andere vacatures

Werkzaamheden bureaufuncties

De openstaande vacatures voor bureaufuncties zijn erg divers. Dit komt, omdat er binnen alle beroepsgroepen logistiek, techniek, bouw, groen en productie bureaufuncties zijn. Zo kan je bijvoorbeeld als logistiek Planner binnen het koeltransport aan de slag. Of ben je als Supply Chain Officer bij een industriële bakkerij verantwoordelijk voor de inkoop van de ingrediënten. Heb jij een oog voor techniek en kan je heel goed tekenen? Dan teken jij binnenkort misschien wel 3D-tekeningen voor de meest luxueuze zwembaden als Technisch Tekenaar. Ook kan jij de verantwoordelijkheid krijgen over het proces bij de bouw van jachten. Jij bewaakt dit proces dan als Werkvoorbereider. Verder heeft Westerduin genoeg vacatures openstaan binnen de (financiële) administratie. Werk jij heel gestructureerd, georganiseerd en werk je het liefst to-do lijstje af? Bekijk dan eens deze, of een andere, vacature voor de functie van Financieel Administratief Medewerker. Dat is misschien wel iets voor jou! Je merkt het vast al wel, maar de vacatures voor bureaufuncties die Westerduin biedt zijn erg divers. Kortom: Met ons kan je alle kanten op binnen de bureaufuncties!

Bedrijven bureaufuncties

Zoals gezegd staan er vacatures voor bureaufuncties open in elke beroepsgroep. De bedrijven die openstaande vacatures voor bureaufuncties hebben, zijn dus erg verschillend. Toch hebben deze bedrijven allemaal iets gemeen. Al deze bedrijven zijn namelijk op zoek naar nieuwe collega’s die de openstaande vacature perfect kan invullen. Ze zullen je dan ook met open armen ontvangen wanneer je voor en van deze bedrijven aan de slag gaat. Naast dit warme welkom zal je ook merken dat deze bedrijven veel aandacht besteden aan de werksfeer. Natuurlijk moet er gewerkt worden, maar een gezellig praatje hier en een lolletje daar moeten ook zeker een plek kunnen krijgen. Wil jij graag zeker weten of een bedrijf bij jou past? Dan gaan wij graag met jou in gesprek om ervoor te zorgen dat jij bij een werkgever terechtkomt die aansluit bij jouw wensen en verwachtingen.

Ben ik geschikt voor de bureaufuncties?

De vacatures voor bureaufuncties lopen erg uiteen, dus heb je voor elke vacature weer andere kwaliteiten en eigenschappen nodig. Over het algemeen is het wel belangrijk dat je geordend en nauwkeurig te werk gaat. Op die manier kan je je werk gestructureerd doen en maak je geen foutjes die voorkomen hadden kunnen worden. Naast orde en precisie vragen sommige bedrijven van je dat je een opleiding hebt gedaan in lijn met de bureaufunctie. Zo moet je, bijvoorbeeld, wat kennis van financiën hebben voor de functie van Financieel Administratief Medewerker. Ook is communicatie een vaardigheid die belangrijk is bij, bijvoorbeeld, de functie van Planner of Receptionist(e).

Werken via Westerduin

Vacatures voor bureaufuncties vinden via Westerduin is de beste keuze die je kan maken. Werken via Westerduin biedt jou namelijk de volgende voordelen:

  1. We zoeken de baan en werkgever die perfect aansluit bij jouw wensen en kwaliteiten;
  2. We hebben een breed en divers aanbod aan logistieke vacatures;
  3. We hebben veel kennis over de verschillende beroepsgroepen en over de openstaande vacatures voor bureaufuncties in deze sectoren;
  4. We bouwen relaties op met onze klanten. Dit biedt jou mooie kansen en mogelijkheden voor de lange termijn.

Naast het aanbieden van vacatures voor bureaufuncties, staat persoonlijk contact bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat we graag met jou in gesprek gaan. Tijdens dat gesprek bespreken we jouw wensen en kwaliteiten. Zo krijgen wij duidelijk voor ogen wat jouw profiel is. Met jouw profiel kunnen wij dan op zoek gaan naar de bureaufunctie die perfect past bij jou. Wanneer we deze gevonden hebben, kan jij je contract gaan tekenen en snel aan de slag gaan bij je nieuwe baan!

Schrijf je in en ontdek zelf de voordelen van werken via Westerduin!

Functies binnen
Bureaufuncties