Vacatures in Techniek

Heb jij affiniteit met techniek en wil je maar al te graag een functie in de technische sector? Westerduin helpt je graag! Wij bieden namelijk veel verschillende vacatures in de techniek. Denk hierbij aan, bijvoorbeeld, vacatures in de installatie- of elektrotechniek. Bij al deze vacatures komt jouw technische kennis en inzicht goed van pas, dus bekijk ze snel! Vind je het lastig om de vacature te vinden die bij jou past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij hebben namelijk veel kennis over de beroepsgroep techniek en helpen jou heel graag bij het vinden van de perfecte functie voor jou in de techniek.

Mahdi Sianaki

Recruiter

Openstaande
vacatures

Monteur machinebouw

💰 €2450 - €3000 per maand📍 Lunteren⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Assemblage monteur

💰 €2600 per maand📍 Veenendaal⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Servicemonteur

💰 €2300 - €3000 per maand📍 Ijsselstein⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Service monteur

💰 €2900 - €4000 per maand📍 Amersfoort⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Service monteur buitendienst

💰 €2500 - €3200 per maand📍 Den Bosch⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Techniek

Bekijk andere vacatures

Werkzaamheden in de techniek

Binnen de technische sector kan je verschillende beroepen uitoefenen. Er zijn namelijk een aantal soorten vacatures in de techniek, zoals installatietechniek of elektrotechniek. Ook kan je in de technische sector als Lijnoperator of Lasser aan de slag. Vind je het leuk om onderweg te zijn? Dan is een functie in de buitendienst vast iets voor jou. Zoals gezegd, komen jouw technische kennis en inzicht goed van pas bij deze vacatures in de techniek. Ook ga je heel secuur en nauwkeurig te werk. Het moet niet de bedoeling zijn dat een meterkast verkeerd geïnstalleerd wordt of dat machines stuk gaan door een technische fout. Verder kan het voorkomen dat je in een ploegendienst werk. Wanneer je in een twee-, drie-, vier- of vijf ploegendienst werkt, komt er vaak een ploegentoeslag bovenop je standaardsalaris. Dat levert een hoger salaris op. Dat is toch mooi meegenomen?!

Bedrijven in de technische sector

In de technische sector zijn er veel bedrijven op zoek naar nieuwe collega’s die enthousiast zijn over het technische vak en hun handen graag uit de mouwen steken. Ze zijn dus op zoek naar jou met jouw technische kennis en doorzettingsvermogen. Deze technische bedrijven hebben een passie voor techniek en dat merk je. Ook bieden sommige bedrijven jou ontwikkelingsmogelijkheden binnen de technische sector. Zo kan je certificaten behalen, opleidingen volgen of een contract aangeboden krijgen voor de lange termijn. Dit komt doordat wij, bij Westerduin, veel aandacht besteden aan de relaties tussen ons en de bedrijven. Deze relaties worden goed onderhouden en zo worden kansen voor jou gecreëerd binnen de bedrijven. Daarom hebben we mooie vacatures in de techniek.

Ben ik geschikt voor de techniek?

Voor de verschillende vacatures in de technische sector is het met name belangrijk dat je technisch inzicht hebt. Dat is al een goed begin. Daarbij willen sommige bedrijven dat je een vooropleiding hebt gedaan voor, bijvoorbeeld, de functie van Lasser. Dit geldt echter niet voor elke vacature in de techniek. Zo kan het ook voorkomen dat je die vooropleiding niet nodig hebt. Sommige bedrijven bieden jou zelfs de mogelijkheid om tijdens je werkzaamheden nieuwe dingen te leren en zo je diploma te behalen. Wij kijken graag samen met jou naar de technische vacatures en welke voorwaarden deze hebben. Zo vind jij de perfecte match en kan jij zo snel mogelijk aan de slag in de techniek!

Uitzendbureau Westerduin

Westerduin is een uitzendbureau met als hoofddoel het bieden van perspectief. Wij zijn pas echt tevreden als we jou perspectief voor de lange termijn kunnen bieden. We vinden het mooi om te zien hoe mensen van hun vak kunnen houden, van aanpakken weten en graag hun handen uit de mouwen steken.

Hoe koppelen wij jou aan de beste vacature in de techniek? Daarvoor doorlopen wij drie stappen met je:

  1. We gaan met je in gesprek om jouw wensen en kwaliteiten te bespreken. Daarnaast bekijken we welke vacatures in de techniek bij jou passen;
  2. Vervolgens introduceren wij jou bij het bedrijf die de vacature aanbiedt en regelen we een gesprek voor je. Met behulp van de informatie uit het eerste gesprek kunnen wij jou goed profileren bij deze bedrijven;
  3. Is zowel de werkgever als jij tevreden naar aanleiding van het gesprek? Dan kan je het contract gaan tekenen en zo snel mogelijk aan de slag gaan bij jouw nieuwe baan!

Zo vind jij de technische baan die het beste bij jou past met de professionele hulp van Westerduin. Wanneer blijkt dat je beter past binnen de andere beroepsgroepen logistiek, bouw, groen of productie, helpen wij jou bij het vinden van de perfecte baan binnen een van deze beroepsgroepen.

Functies binnen
Techniek