Vacatures in Deventer

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk onze vacatures in Deventer. Westerduin is een uitzendbureau met diverse vestigingen door heel het land. Je vindt ons in Deventer, Apeldoorn, Ede, Gorinchem, Nieuwegein, Nijkerk, Nijmegen, Tiel en Den Bosch. Wij zijn op zoek naar jouw kwaliteiten en zorgen dat deze perfect aansluiten op het bedrijf, de werkgever en de functie. Ben je nieuwsgierig? Wij hebben bij Westerduin veel interessante vacatures. Zo hebben we functies in de beroepsgroepen: productie, logistiek, bouw, techniek en groen. Naast deze praktische banen bieden wij ook bureaufuncties. Zo is er altijd een baan die bij jou past.

Tussen al het aanbod zit er zeker een leuke vacature die je aanspreekt. Westerduin helpt jou graag bij het maken van de juiste keuze. Schrijf je in om nooit een vacature te missen in de buurt van Deventer.

Sven de Wilde

Vestigingsmanager

Openstaande
vacatures

Leerling monteur buitendienst

💰 €16 per uur📍 Deventer⏱ 32-40 uur
Bekijk vacature
🔥 Top salaris

Operator B

💰 €45000 - €60000 per Year📍 Deventer⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature
🔥 Top salaris

Productiemedewerker 2 ploegen

💰 €18 per uur📍 Deventer⏱ 32-40 uur
Bekijk vacature

Productiemedewerker

💰 €16 per uur📍 Deventer⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature
🔥 Top salaris

Productiemedewerker 3 ploegen

💰 €18 per uur📍 Deventer⏱ 32-40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Deventer

Bekijk andere vacatures

Opdrachtgevers in Deventer

Westerduin is gespecialiseerd in de praktische beroepsgroepen: techniek, bouw, logistiek, productie en groen. Dus hou jij ervan om met je handen te werken? Bekijk dan de vacatures in Deventer. Westerduin werkt samen met diverse opdrachtgevers die jou graag ontmoeten.

Deventer is een stad in de provincie Overijssel. Deventer is gelegen in de buurt van Enschede en Zwolle. In Deventer is er een hoop werkgelegenheid. Er zijn een hoop interessante bedrijven in Deventer waar jij aan de slag kan. Ben jij benieuwd waar? Neem contact op met onze vestiging in Deventer.

Een persoonlijke relatie met onze klanten vinden we erg belangrijk. Westerduin is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de vakgebieden. Zo kunnen wij jou altijd goed adviseren over de laatste ontwikkelingen. Bij onze opdrachtgevers heb jij zicht op een vast contract. Daarnaast kan jij jezelf vaak door ontwikkelen in een bedrijf. Soms worden er ook opleidingsmogelijkheden gegeven. Hierdoor heb jij een duurzame baan waar jij de aankomende jaren vooruit kan.

Waar kan ik werken in Deventer?

Westerduin biedt veel verschillende vacatures in Deventer. Zo kan je direct aan de slag in de verschillende beroepsgroepen als groen, bouw, logistiek, techniek, bouw en productie. Altijd al willen werken als montagemedewerker in Deventer? Dan kan je bij Westerduin terecht.

Ook in de bouw kan jij in Deventer aan de slag. Denk hierbij aan functies als montagemedewerker, leerling dakdekker, timmerman, sleuvenzager of grondwerker. Als grondwerker hou jij je bezig met het graven van gaten voor lantaarnpalen, oplaadpunten voor elektrische auto’s en kabelgoten.

Waarom werken via Westerduin?

Westerduin is een bedrijf met veel netwerken. Wij kunnen jou helpen jouw droombaan te vinden in de verschillende beroepsgroepen. Daarnaast heeft werken via Westerduin veel voordelen:

  • Westerduin heeft een breed en divers aanbod aan vacatures in Deventer.
  • We onderhouden een goede relatie met onze klanten. Dit zorgt ervoor dat jij een fijne werkgever hebt.
  • Onze recruiters zoeken de perfecte baan voor jou.
  • We kennen alle ins en outs van de beroepsgroepen.

Naast deze voordelen vinden wij het belangrijk om echt persoonlijke aandacht te geven die iemand verdient. Dit doen wij door een persoonlijke kennismaking waarbij we vragen naar jouw wensen en kwaliteiten. Van dit gesprek krijgen wij een goed beeld van jou en gaan we op zoek naar een passende opdrachtgever. Wanneer we een passende opdrachtgever gevonden hebben, ga jij in gesprek met de opdrachtgever. Loopt dat goed en hebben jij en de opdrachtgever een klik? Dan gaan wij jouw contract klaarmaken en kan jij aan de slag.

In de buurt van
Deventer