Vacatures in Groen

Heb jij groene vingers die je maar al te graag in wil zetten bij jouw toekomstige functie? Kom dan werken in het groen! Westerduin biedt jou veel vacatures in de groensector die jou de mogelijkheid bieden om lekker aan de slag te gaan in de buitenlucht. Werken in de groensector is voor de echte aanpakkers die hun handen uit de mouwen willen steken. Daarnaast werk je met veel gereedschappen van goede kwaliteit. In de groensector staan vacatures open waarbij je kan gaan snoeien, grasmaaien, bosmaaien en tuinen kan onderhouden. Oftewel: je kan je groene vingers op de losse loop laten gaan. Bekijk snel de groene vacatures die wij bieden en reageer op de vacatures die jou aanspreken!

Romy de Laat

Recruiter

Openstaande
vacatures

Werkplaats medewerker

💰 €2400 - €2900 per maand📍 Cromvoirt⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Hovenier

💰 €2350 - €2800 per maand📍 Cromvoirt⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Machinist gazonmaaier

💰 €2400 - €2900 per maand📍 Cromvoirt⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Hovenier

💰 €14,13 per uur📍 Kapel-Avezaath⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Hovenier

💰 €2550 per maand📍 Geldermalsen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Groen

Bekijk andere vacatures

Werkzaamheden in het groen

De openstaande vacatures in het groen hebben allemaal een paar dingen gemeen. Zo werk je bij alle functies in het groen in de buitenlucht en ga je bij alle functies je handen uit de mouwen steken. Je houdt je bezig met grasmaaien, bosmaaien, snoeien, tuinen onderhouden en nog vele andere groene klussen. Dit kan je dan gaan doen als, bijvoorbeeld, Groenvoorziener, Hovenier of Bosmaaier. Je gaat bij deze functies werken met mooie gereedschappen. Met behulp van deze gereedschappen kan je kwaliteit leveren en de klus tot een goed einde brengen.

Bedrijven in het groen

In de groensector zijn veel bedrijven met openstaande vacatures. Dit zijn bedrijven die op zoek zijn naar echte aanpakkers die de vacatures in het groen perfect kunnen invullen. Bij deze bedrijven wordt hard gewerkt, maar aan ruimte voor gezelligheid ontbreekt het deze groenbedrijven niet. Westerduin vindt het belangrijk om relaties op te bouwen met klanten. Zo ook met de groenbedrijven die openstaande vacatures in het groen hebben. Door deze relatie kennen wij onze klanten heel goed en weten we wat ze jou te bieden hebben. Met deze kennis kunnen wij jou goed koppelen aan het groenbedrijf dat aansluit bij jouw wensen en verwachtingen. Dat is toch een fijne gedachte?

Ben ik geschikt voor het groen?

Ben jij een aanpakker? Steek jij graag je handen uit de mouwen? En wil je werken in de buitenlucht? Kom dan werken in het groen? De openstaande vacatures in het groen geven jou de kans om met mooie gereedschappen aan het werk te gaan en je verdient een prima salaris. Ervaring heb je niet echt nodig. Zolang je gemotiveerd bent en het leuk vindt om in de groensector te werken, ben jij geschikt om de openstaande vacatures in het groen in te vullen!

Uitzendbureau Westerduin

Dat je met een lach naar je werk gaat, staat bij Westerduin centraal. Wij vinden het zo belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat en goed op je plek zit. We helpen je dan ook graag wanneer het wat minder gaat. Je krijgt van ons persoonlijke aandacht en de juiste begeleiding om jou op weg te helpen.

Maar hoe kunnen wij jou aan de beste vacature in het groen koppelen? Daarvoor doorlopen wij drie stappen met je:

We gaan met je in gesprek om jouw wensen en kwaliteiten te bespreken. Daarnaast bekijken we welke vacatures in het groen bij jou passen;

  1. Vervolgens introduceren wij jou bij het groenbedrijf die de vacature aanbiedt en regelen we een gesprek voor je. Met behulp van de informatie uit het eerste gesprek kunnen wij jou goed profileren bij deze bedrijven;
  2. Is zowel de werkgever als jij tevreden naar aanleiding van het gesprek? Dan kan je het contract gaan tekenen en zo snel mogelijk aan de slag gaan bij jouw nieuwe baan!

Zo vind jij de vacature in het groen die het beste bij jou past met de professionele hulp van Westerduin. Wanneer blijkt dat je beter past binnen de andere beroepsgroepen logistiek, bouw, techniek of productie, helpen wij jou bij het vinden van de perfecte baan binnen een van deze beroepsgroepen.

Functies binnen
Groen