Vacatures in Groen

Ben je op zoek naar een baan in het pittoreske stadje Lopik? Lees dan snel verder! Lopik biedt een breed scala aan kansen op werk, in verschillende sectoren zoals techniek, logistiek en bouw. De stad is de thuisbasis van veel kleine en middelgrote ondernemingen. Westerduin werkt veel samen met deze ondernemingen! We kennen deze bedrijven en daardoor kunnen we goed inschatten of een bedrijf bij jouw wensen past.

Nikki van der Poel

Recruiter

Openstaande
vacatures

Groenmedewerker onderhoud

💰 €2250 per maand📍 Leerdam⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Groenvoorziener zitmaaier

💰 €13 per uur📍 Leerdam⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening

💰 €14,13 per uur📍 KAPEL AVEZAATH⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Medewerker Groenvoorziening

💰 €2550 per maand📍 Geldermalsen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Hovenier

💰 €13,5 per uur📍 Appeltern⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Groen

Bekijk andere vacatures

Werken in Lopik

In Lopik staan veel verschillende vacatures open, dus voor elk wat wils! In de sectoren bouw, productie, logistiek, groen of bouw kun je aan de slag. Voorbeelden van vacatures zijn functies als assemblagemedewerker, kitter en machinaal houtbewerker. We hebben ook verschillende bureaufuncties beschikbaar. Denk hierbij aan functies als commercieel medewerker binnendienst en werkvoorbereider. Hiervoor heb je wel enige ervaring nodig. Wil je niet in Lopik werken, maar in een andere stad of dorp? In de plaatsen Bergambacht, Schoonhoven, Benschop en Stolwijk hebben we ook genoeg verschillende vacatures openstaan!

Werken via een uitzendbureau

Er zijn verschillende pluspunten aan het werken via een uitzendbureau. Zeker als je nog niet weet welke baan je precies wilt, is het handig om te werken via een uitzendbureau. In de oriëntatiefase gaan we met je in gesprek om te achterhalen wat je leuk vindt. We kijken of we passende vacatures hebben. Het contact met het bedrijf leggen wij, dus dat hoef je zelf niet te regelen! Ideaal.

Over Westerduin

Westerduin is in 2007 opgericht door de drie broers Westerduin. Momenteel zijn er negen vestingen in verschillende steden. Je vindt de vestigingen in de steden Ede, Apeldoorn, Nijkerk, Nieuwegein, den Bosch, Gorinchem, Nijmegen, Deventer en Tiel. Elke dag staan de teams klaar om je te helpen aan het vinden van een leuke baan. Heb je zelf een leuke vacature gezien? Je kunt op verschillende manieren solliciteren.

  1. Je kunt solliciteren door het sollicitatieformulier in te vullen. Dit staat bij de vacature vermeld. Daarnaast kun je appen of bellen naar het vermelde nummer. Ook bij vragen kun je dit nummer bereiken.
  2. We hebben je sollicitatie binnen. Nadat we je Cv doorgenomen hebben, nemen we contact met je op. We leren elkaar in dit telefoongesprok kort kennen én plannen een kennismakingsgesprek in.
  3. Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we je wensen en leren we je beter kennen. Zijn we beide positief? Dan plannen we een gesprek voor je in bij het bedrijf.
  4. Je gaat op gesprek bij het bedrijf. Blijkt er na het gesprek sprake te zijn van een match? Top! We maken een contract voor je. Na ondertekening kun je al aan de slag!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!
Functies binnen
Groen