Header image

Academy

Leren doe je je leven lang, dat houdt niet op! Bij Westerduin staat leren & ontwikkelen hoog in het vaandel! Jij leert van ons, en wij leren van jou! 🎯

Leren & ontwikkelen

Bij Westerduin investeren we in jouw ontwikkeling middels de Westerduin Academy. We werken continu aan verschillende leerfasen. Wij geloven dat iedere medewerker zijn eigen leerbehoefte heeft afhankelijk van zijn of haar werkervaring. Deze leerbehoeften hebben we opgedeeld in 3 fasen. Per fase bieden wij verschillende hulpmiddelen aan om in die leerbehoefte te voorzien. 

💪 Fase 1: Professional worden

De eerste fase is een periode van productie en succesvol worden. Je begint met een onboarding van 6 weken onder begeleiding van een buddy. Dit is een ervaren medewerker die al langer bij Westerduin werkt. Iedere week ben je aan de slag met theorie en praktijk gecombineerd met voortgangsgesprekken met je buddy en de talentmanager die jou begeleidt en coacht op de werkplek. Vervolgens start je met een verdiepend trainingstraject. Thema’s die hier aan de orde komen:

  • Searchen en benaderen kandidaten
  • Vacatureteksten schrijven
  • Onderhandelen
  • Klantgesprekken

Iedere medewerker die bij ons begint, willen wij ook opleiden tot vakbekwaam uitzendprofessional. Dit begint met het halen van het SEU diploma: een gewaardeerd diploma in de flexbranche en daarbuiten. Binnen de Westerduin Academy is hiervoor een eigen e-learning beschikbaar. Deze e-learning stoomt je klaar voor het officiële examen.

🏆 Fase 2: Specialist worden

Deze tweede fase is op dit moment volop in ontwikkeling. Als je de eerste fase hebt afgerond krijg je de mogelijkheid een vervolgstap te maken op het gebieden van recruitment, sales of management. Jouw keuze bepaalt welke vervolgopleiding nodig is om specialist te worden in jouw vakgebied.

🚀Fase 3: Expert worden!

In deze derde fase ben jij toe om een vervolgstap te zetten in jouw loopbaan. Door middel van gesprekken met jouw manager, bepalen we de vervolgstappen. Dat is vaak maatwerk. Heb je ambitie om bijvoorbeeld te gaan ondernemen binnen Westerduin? Ook dan is dat in deze fase een mogelijkheid!

Wil jij ook expert worden bij Westerduin? Check dan of werken bij Westerduin iets voor jou is!

Werken bij Westerduin