Vacatures als Inkoper

Ben je op zoek naar een nieuwe (bureau)baan? Bekijk al onze vacatures als inkoper. Ben jij een ster in onderhandelen? Misschien dat een baan als inkoper wat voor je is! De functienaam geeft eigenlijk al weer hoe je werkzaamheden eruit gaan zien. Je bent namelijk als inkoper verantwoordelijk voor de inkoop van goederen en diensten. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de voorraad niet opraakt, verken je de markt en onderhandel je over de inkoopprijs. Je hebt een afwisselende baan, want dit zijn nog niet alle werkzaamheden. Zo ben je bijvoorbeeld ook wel eens op pad om leveranciers en vakbeurzen te bezoeken. Daarnaast voer je administratieve werkzaamheden uit.

Westerduin heeft verschillende vestigingen door heel Nederland. We helpen je graag met het vinden van een leuke baan. Met name in de bouw, logistiek, productie, techniek en groen hebben we nauw contact met bedrijven.

Robin van der Veen

Recruiter

Openstaande
vacatures

Junior inkoper m/v

💰 €2400 - €2700 per maand📍 Wijchen⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Administratief medewerker

💰 €2743 - €3166 per maand📍 Veenendaal⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet bij? Westerduin heeft altijd werk bij jou in de buurt!

Bekijk andere vacatures

Jouw profiel

Als inkoper moet je over een aantal competenties beschikken. Je bent bijvoorbeeld veel met cijfers bezig. Het is belangrijk dat je vaardig bent in het maken van verschillende berekeningen. Daarnaast voer je veel onderhandelingen uit. Handig dus als je precies weet wanneer je daadkrachtig moet zijn en wanneer je moet luisteren. Als laatste wordt een HBO werk-/denkniveau bij veel vacatures gevraagd. Past dit bij jou? Bekijk al onze vacatures als inkoper en vind jouw droombaan.

Vergelijkbare vacatures

Is een baan als inkoper toch nét niet hetgeen wat je zoekt? Op onze website zijn genoeg andere toffe vacatures beschikbaar. We leggen je een aantal functies voor:

 • Als commercieel medewerker binnendienst verkoop je producten of diensten. Dit doe je door klanten op te bellen. Daarnaast voer je voorbereidend werk uit voor de medewerker buitendienst.
 • Administratief medewerker. Je werkt ondersteunend. Per vacature is het verschillend welke taken je krijgt.
 • In een baan als calculator ben je ook veel met cijfers bezig. Aan de hand van verschillende gegevens stel je de prijs van een (bouw)project vast. Deze gegevens kunnen bijvoorbeeld contracten en bouwkundige tekeningen zijn.

Werken bij een uitzendbureau

Werken via Westerduin heeft een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Je wordt wekelijks uitbetaald;
 • 25 vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Tijdens je oriëntatie gaan we graag met je in gesprek. Samen proberen we te achterhalen wat bij jou past;
 • Doordat we veel met bedrijven in de omgeving samenwerken, weten we goed in te schatten of een bedrijf bij je past.

Solliciteren

Heb je een leuke vacatures als inkoper gezien? Of ben je enthousiast geworden van een andere vacature in de bouw, logistiek, productie, techniek of groen? Je kunt als volgt solliciteren:

 1. Bij de vacature staat een formulier vermeld. Door deze in te vullen, solliciteer je op de vacature.
 2. Afhankelijk van de locatie van de vacature, neemt een vestiging contact met je op. Dit kunnen de vestigingen Ede, Apeldoorn, Nieuwegein, Gorinchem, den Bosch, Nijkerk, Nijmegen, Tiel en Deventer zijn.
 3. We plannen graag een kennismakingsgesprek met je in. Zo leren we je beter kennen. Daarnaast bespreken we je wensen. Als laatste bespreken we de vacature. Zijn we beide enthousiast? Dan proberen we een gesprek voor je te plannen bij het bedrijf.
 4. Wil het bedrijf je in dienst hebben? Dan maken we een contract voor. Je kunt starten na ondertekening.