Vacatures als Loodgieter

Zoek je een baan waarin je veel verschillende taken kunt uitvoeren? Is werken in de techniek je op het lijf geschreven? Lees dan snel verder over onze vacatures als loodgieter! Als loodgieter ben je een echte duizendpoot in de techniek. Je bent onmisbaar in de bouw en in het onderhouden van huizen. Op veel verschillende locaties kom je te werken. Dit is een van de redenen dat het werk lekker afwisselend is.

Voorbeelden van werkzaamheden als loodgieter is het uitvoeren van onderhoud, aanleg en reparatie van sanitaire voorzieningen. Dit doe je ook bij waterleidingen, rioleringen en verwarmingsinstallaties. Je takenpakket is dus erg breed. Hierdoor moet je veel kennis hebben over verschillende installatie systemen. Het is daarom wel zo fijn als installaties en technische processen je interesseren. Daarnaast adviseer je klanten over verschillende opties. Het is dus ook belangrijk dat je goed kunt communiceren. Spreekt dit je aan? Bekijk dan al onze vacatures als loodgieter.

Ellemijn Laverman

Relatiebeheerder

Past een baan als loodgieter bij mij?

Voor de functie loodgieter is het belangrijk dat je aan het volgende voldoet:

  • Je bent communicatief vaardig. Veel klanten sta je te woord. Daarnaast adviseer je hen over opties en mogelijkheden;
  • Installaties en technische processen interesseren je.
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B. Vaak ga je zelf op pad naar de klant.

Andere functies in de techniek

Lijkt het je leuk om in de techniek te werken? Is de functie loodgieter niet wat je zoekt? Dan zijn er genoeg andere functies in de techniek, die wellicht wel bij je passen. We lichten graag een aantal functies voor je uit:

  • De naam installatiemonteur geeft al weer wat de functie inhoudt. Als installatiemonteur vervang, repareer, controleer en onderhoud je installaties. Dit kunnen verschillende soorten zijn. Voorbeelden hiervan zijn gas-, verwarming- en water installaties.
  • Als montagemedewerker monteer en assembleer je onderdelen. Je zet dus eigenlijk eindproducten in elkaar. Per industrie is het verschillend welke producten je monteert. Je kunt in de werkplaats of op verschillende locaties werken.
  • Een onderhoudsmonteur voert onderhoud uit. Dit doet hij bijvoorbeeld aan machines en installaties. Je moet hiervoor veel kennis hebben. Naast kennis over technische zaken, verwacht men dat je ook kennis hebt van veiligheid en milieu.

Werken bij Westerduin

Westerduin is een personeelsbemiddelaar en uitzendbureau. Sinds 2007 bestaat Westerduin. We helpen je graag aan een passende baan. Dit kan in de techniek, bouw, logistiek, productie en groen. Vanuit veel verschillende locaties staan we klaar om je te helpen. Deze locaties zijn Tiel, Ede, Apeldoorn, Nijmegen, Nijkerk, Deventer, Nieuwegein, den Bosch en Gorinchem.

Heb je een leuke vacature gezien, bijvoorbeeld als loodgieter? Super! We helpen je graag verder. Dat doen we als volgt:

  1. Rechts van de vacature staat een sollicitatieformulier. Je kunt solliciteren door deze in te vullen. Ook kun je bellen of appen naar het vermelde nummer. Deze staat bij de vacature.
  2. Je sollicitatie is binnen. We nemen zo snel mogelijk je CV door. Hierna nemen we contact met je op. We plannen een gesprek met je in. Hierin maken we kennis en bespreken we je wensen.
  3. Als we beide positief zijn, plannen we een gesprek voor je in bij onze klant.
  4. Als er sprake is van een match, maken we je contract. Na ondertekening kan je aan de slag!