Vacatures als Manager

Geeft het leidinggeven aan een team je energie? Beschik je over HBO werk- en denkniveau? Weet je medewerkers op dusdanige manier aan te sturen, dat de doelstellingen behaald worden? Lees dan snel verder over onze vacatures als manager!

Als manager kun je bij verschillende bedrijven aan de slag. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een combinatie van leidinggeven en de techniek? Ga dan aan de slag bij een bedrijf dat casco’s maakt voor super-de-luxe jachten. Voorbeelden van werkzaamheden zijn het aansturen van een team van operators en werkvoorbereiders, het inkopen van benodigde materialen en het maken van calculaties.

Ben je op zoek naar een andere baan? Op onze website zijn genoeg vacatures beschikbaar, bijvoorbeeld in de bouw, logistiek, productie, groen en techniek.

Voor meer informatie over de vacatures als manager bekijk je onze website.

Nikki van der Poel

Recruiter

Openstaande
vacatures

Hoofd verkoop binnendienst

💰 €2900 - €3900 per maand📍 Nieuwegein⏱ 36-40 uur
Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet bij? Westerduin heeft altijd werk bij jou in de buurt!

Bekijk andere vacatures

Kwaliteiten van een manager

Heb je een toffe vacatures als manager gezien? Mooi! We vragen een aantal dingen van je:

 • Minimaal MBO-4/HBO werk- of denkniveau;
 • Je weet een team aan te sturen. Je vertaalt doelstellingen naar concrete acties en weet de voortgang van de planning te bewaken;
 • Fulltime beschikbaar.

Vergelijkbare vacatures

Ben je op zoek naar een functie, die vergelijkbaar is aan een functie als manager? We hebben verschillende vacatures beschikbaar op onze website. Een aantal vacatures leggen we je graag voor:

 • Als accountmanager buitendienst verkoop je producten aan mogelijke klanten. Je bent vaak onderweg, waardoor je functie lekker afwisselend is!;
 • Ben je specifiek op zoek naar een bureaufunctie bij een productiebedrijf? Dan is een vacature als productieleider misschien wel passend! Je bent bezig met plannen, organiseren, leidinggeven en controleren;
 • Als controller ben je voornamelijk aan het analyseren. Je signaleert knelpunten, kansen en risico’s;
 • Wil je geen leidinggevende functie, maar wil je wel een bureaufunctie hebben? Je kunt dan aan de slag gaan als commercieel medewerker of administratief medewerker.

Werken bij een uitzendbureau

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het werken bij een uitzendbureau. Zeker als je niet weet welke functie je precies wilt beoefenen, is het fijn om bij een uitzendbureau te werken. In de beginperiode kijkt er iemand met je mee en gaat met je in gesprek om te achterhalen wat bij jou past. We werken veel met bedrijven in de omgeving samen. Zo weten we een goede inschatting te maken of er een match kan zijn.

Sollicitatieprocedure

Bij verschillende vestigingen staan we elke dag klaar om je te helpen aan een passende baan. Dit zijn de locaties Ede, Apeldoorn, Tiel, Nijkerk, Deventer, Gorinchem, Nieuwegein, Nijmegen en den Bosch. De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 1. Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen. Bij vragen kun je het vermelde nummer bereiken;
 2. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor leren we elkaar kennen. Daarnaast bespreken we je wensen;
 3. Ben je enthousiast geworden van een besproken vacature? Dan plannen we een gesprek voor je in bij het bedrijf;
 4. Is er sprake van een match met het bedrijf? Dan maken we een contract voor je. Na ondertekening kan je aan de slag!