Vacatures in Limburg

Woon je in de provincie Limburg én ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We kijken graag met je mee! Zo hebben we verschillende vacatures in de techniek, bouw, productie, logistiek en groen die bij je wensen kunnen aansluiten. Op onze site staan verschillende vacatures voor verschillende locaties in Limburg online.

Wouter Ludwig

Rol onbekend

Er zijn geen vacatures in Limburg gevonden

Functies in Limburg

Voor verschillende locaties in Limburg, zoals Weert, Venlo, Roermond en Tegelen, hebben we toffe banen beschikbaar. Zo kun je in de techniek, bouw, productie, logistiek of groen aan de slag. Voorbeelden van functies in de productie zijn productiemedewerker, operator en assemblagemedewerker. Je bent bij deze functies vaak lekker fysiek in de weer. Liever een functie op kantoor? Ook dan hebben we genoeg vacatures beschikbaar die bij je kunnen passen. Voorbeelden van bureaufuncties zijn commercieel medewerker binnendienst of administratief medewerker.

Werken via Westerduin

Wellicht dat je jezelf afvraagt waarom je via een uitzendbureau zou starten. Er zijn genoeg voordelen hieraan verbonden. Zo kun je bijvoorbeeld nog niet precies weten waarnaar je op zoek bent. We kijken dan graag met je mee en gaan in gesprek om te achterhalen wat het beste bij je past. Wanneer we een toffe baan voor je gevonden hebben, leggen wij contact met het bedrijf. Je hoeft dit dus niet zelf te doen. Ideaal! Wat Westerduin van andere uitzendbureaus onderscheidt, is het feit dat we banen bieden met uitzicht op een vast contract.

Sollicitatieprocedure

Heb je een toffe vacature gezien, bijvoorbeeld in de provincie Limburg? Goed om te horen! Wacht dan niet met solliciteren! Hoe doe je dit?

  1. Je kunt het sollicitatieformulier invullen dat bij de vacature vermeld staat. We streven ernaar binnen één werkdag contact met je op te nemen.
  2. We nemen je Cv door en bellen je op. Tijdens dit telefoongesprek leren we je kort kennen en bespreken we je wensen. Daarnaast plannen we een intake in. Tijdens dit gesprek leren we je nog beter kennen, bespreken we je wensen en bespreken we de vacature. Dit gesprek kan plaatsvinden op ons kantoor of via Whatsapp videobellen. Onze kantoren zijn gevestigd in Ede, Nijmegen, Tiel, Nijkerk, Deventer, Nieuwegein, Gorinchem, den Bosch en Apeldoorn.
  3. Zijn we beide positief over de intake? Dan plannen we een gesprek voor je in bij het bedrijf.
  4. Je gaat voorbereid op gesprek bij het bedrijf. Is er sprake van een match? Top! We maken een contract voor je. Na ondertekening kun je aan de slag!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!

Is dit niet iets voor jou maar perfect voor een vriend(in)? Deel het!
In de buurt van
Limburg