31-05-2023
Geen dag is hetzelfde - en dat vind ik superleuk

Pauline van den Broek is sinds twee maanden bij Westerduin ‘aan boord’. Als facilitair manager is ze van alle markten thuis en is geen dag hetzelfde. “Dat is zeker genieten. Ik vind het heel erg leuk om aan de slag te zijn voor en met andere mensen. En juist de afwisseling ligt me erg goed. Van events tot het regelen van de inkoop, ik doe het erg graag. Ik werd ontzettend warm onthaald door alle collega’s van Westerduin en dat heeft mijn start ook veel gemakkelijker gemaakt”.

Lees nieuwsbericht
23-05-2023
Westerduin is een Great Place to Work

Onlangs ontvingen alle afdelingen en vestigingen van Westerduin tegelijkertijd een taart voor een belangrijk vier-momentje. HR-manager Gerianne vertelt trots: “Dat was een verrassing voor al onze collega’s. We hebben namelijk wederom officieel ons certificaat Great Place to Work ontvangen. Heel blij mee! Dat betekent dat Westerduin een hele fijne plek is om te werken. Daar doen we ook flink ons best voor. Een van onze strategische doelstellingen is goed werkgeverschap. We zijn daarom extra blij dat we het gemiddelde cijfer van een 8,1 te pakken hebben. Dat moesten we natuurlijk met z’n allen vieren.”

Lees nieuwsbericht
17-05-2023
Westerduin gaat werken met Apollo Jobs

Duizenden vacatures doorspitten in 2 seconden? Dat kunnen wij! Met een beetje AI-hulp dan… We zijn blij met de nieuwe mogelijkheden die AI brengt. Daarom zijn we onlangs een pilot gestart met Apollo Jobs, een nieuwe AI-software ontwikkeld door de Orange Peak Company. We zijn ontzettend enthousiast over de eerste resultaten. Deze AI biedt in onze ogen veel kansen om onze klanten nog beter en sneller te kunnen adviseren en helpen. De eerste bevindingen zijn veelbelovend.

Lees nieuwsbericht
03-05-2023
Gezichten van Westerduin: Eduard

Hij begon zo’n anderhalf jaar geleden bij Westerduin als recruiter in Nijkerk. Nu is hij Dataspecialist Recruitment. Eduard Vollbehr (29 jaar) lacht: “Ik had het ontzettend naar mijn zin in Nijkerk. Vanaf het moment van opstarten ging het erg goed. We groeiden hard en konden veel klanten en uitzendkrachten aan elkaar matchen. Dat wekte mijn interesse. Wat was het geheim van onze groei? Ik dook direct in de data om verklaringen en belangrijke succesfactoren te vinden. Dat gaf veel inzicht en kennis. Voor ons, maar natuurlijk ook voor onze klanten. Deze kennis wilde ik graag voor meer vestigingen beschikbaar maken.”

Lees nieuwsbericht
20-03-2023
Stage bij Westerduin

Rinco Bosch 21 jaar studeert bedrijfskunde aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Sinds maart loopt hij stage bij Westerduin. “Ik ga mij bezig houden met een procesverbeteringsopdracht en ik kijk mee op de vestiging en het hoofdkantoor.” Hoe is het om stage te lopen bij Westerduin? Rinco vertelt je hier alles over.

Lees nieuwsbericht