Vacatures in Industrie & productie

Op zoek naar vacatures in de industrie en productie? Dan ben je bij Westerduin aan het goede adres! Ons aanbod aan vacatures in deze beroepsgroep is namelijk erg ruim. Je zou aan de slag kunnen gaan als Productie- of Assemblagemedewerker, Operator en nog veel andere functies in de productie of industrie. Westerduin helpt jou met het vinden van de vacature in de industrie en productie die het best bij jou past. Om dit voor elkaar te krijgen, gaan wij met jou in gesprek. We bespreken jouw ervaringen, wensen en kwaliteiten. Op die manier krijgen wij een goed beeld van jou en kunnen wij jou goed koppelen aan een vacature in de industrie en productie.

Shannen Spit

Recruiter

Openstaande
vacatures

Kwaliteitsmedewerker

💰 €2700 per maand📍 Tiel⏱ 24-32 uur
Bekijk vacature

Productiemedewerker

💰 €2700 - €2800 per maand📍 DEEST⏱ 40 uur
Bekijk vacature
🏅 Top werkgever

Productiemedewerker Dagdienst

💰 €14,1 per uur📍 Tiel⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Productiemedewerker dagdienst

💰 €16 per uur📍 Raalte⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Leerling timmerman

💰 €2350 - €2500 per maand📍 Giessenburg⏱ 40 uur
Bekijk vacature

Meer vacatures in Industrie & productie

Bekijk andere vacatures

Werkzaamheden in de industrie en productie

Bij vrijwel alle vacatures in de industrie en productie werk je in een productiehal. Hier wordt gewerkt met verschillende machines om een product te maken. In de productiesector staan veel vacatures open voor de functie van Productiemedewerker. Wanneer jij de functie van Productiemedewerker gaat uitoefenen, houd je je bezig met verschillende taken. Het maken van een product kan namelijk met machines, maar ook met de hand gebeuren. Wanneer er machinaal gewerkt wordt, houd jij de machine goed in de gaten. Is er een storing? Dan geef je dit door aan de Technische Dienst of de operators die aan het werk zijn. Hiernaast doe je inpakwerk en zorg je ervoor dat de werkvloer schoon en netjes blijft. Naast de functie van Productiemedewerker biedt Westerduin ook nog vacatures voor de functie van, onder andere, Operator. Een Operator helpt bij kleine storingen en voert onderhoud uit. Twee rechterhanden zijn hierbij heel handig. Op de lange termijn kan je in de productie doorgroeien tot expert in de productiehal. Leuke mogelijkheden in de productiesector dus!

Bedrijven in de productiesector

De bedrijven met openstaande vacatures in de productiesector bevinden zich in verschillende branches. Zo is het ene bedrijf gespecialiseerd in metaalbewerking en is het productiewerk zwaarder dan wanneer je aan de slag gaat voor een bedrijf die zich bezighoudt met farmacie. Ook kan je aan het werk voor een bedrijf dat werkt met voeding. Je weegt dan, bijvoorbeeld, producten af en verpakt deze. Zo zie je maar dat er in de productie veel vacatures in verschillende branches te vinden zijn. Wanneer je niet goed weet welk bedrijf bij past, helpen wij je graag hierbij. Zo vinden we samen de vacature in de productie die het beste bij jou past!

Ben ik geschikt voor de industrie en productie

In de productiesector wordt meestal meer gekeken naar werkervaring dan naar vooropleidingen die je hebt gedaan. Heb je dus al ervaring in de industrie of productie? Dan heb jij vaak een streepje voor! Dit hangt natuurlijk wel af van het bedrijf waar je aan het werk gaat. Soms wil de werkgever wel dat je een vooropleiding/cursus hebt gevolgd of een certificaat hebt behaald. Zo kan een bedrijf van je vragen dat je je VCA of HACCP certificaat in the pocket hebt of deze wil behalen. Bij welk bedrijf dat wel en niet zo is, laten we je graag weten om zo de beste vacature in de productie voor jou te vinden! Naast ervaring is het van belang dat je een aantal kwaliteiten bezit:

  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband goed je werk doen;
  • Je bent fysiek goed in orde. Het kan voorkomen dat je spullen moet tillen of lang moet staan;
  • Je blijft goed geconcentreerd en gefocust bij de werkzaamheden die je doet;
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd.

Herken jij je in deze kwaliteiten? Dan ben jij zeker geschikt voor de productiesector! Solliciteer snel op een van onze vacatures in de productie en wie weet kan jij binnenkort al aan de slag!

Uitzendbureau Westerduin

Westerduin is een uitzendbureau met als hoofddoel het bieden van perspectief. Wij zijn pas echt tevreden als we jou perspectief voor de lange termijn kunnen bieden. We vinden het mooi om te zien hoe mensen van hun vak kunnen houden, van aanpakken weten en graag hun handen uit de mouwen steken. Maar hoe koppelen wij jou nu aan de beste vacature in de productiesector? Daarvoor doorlopen wij drie stappen met je:

  1. We gaan met je in gesprek om jouw wensen en kwaliteiten te bespreken. Daarnaast bekijken we welke vacatures in de productie bij jou passen;
  2. Vervolgens introduceren wij jou bij het bedrijf die de vacature aanbiedt en regelen we een gesprek voor je. Met behulp van de informatie uit het eerste gesprek kunnen wij jou goed profileren bij deze bedrijven;
  3. Is zowel de werkgever als jij tevreden naar aanleiding van het gesprek? Dan kan je het contract gaan tekenen en zo snel mogelijk aan de slag gaan bij jouw nieuwe baan!

Zo vind jij de baan in de industrie en productie die het beste bij jou past met de professionele hulp van Westerduin. Wanneer blijkt dat je beter past binnen de andere beroepsgroepen logistiek, bouw, groen of techniek, helpen wij jou bij het vinden van de perfecte baan binnen een van deze beroepsgroepen.

Functies binnen
Industrie & productie